Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати подарунок для коханої людини

Автор: Vladislav
20.04.2017 13:48

Бувають у житті ситуації, коли ви не знаєте, що дарувати людині, якого ви любите. Так-так, мова піде саме про ваших друге половинках і про свята, коли потрібно робити подарунки. Кажуть, що найоптимальніше - це подумати, що б ви хотіли отримати на свято, який подарунок і вибрати щось з тієї ж серії. Хоча, в принципі, багато хто говорить про те, що подарунки повинні бути корисними. Зрозуміти, що потрібно вашому чоловікові або дружині, не та вже й складно. Припустимо, що ваш чоловік постійно сидить за комп'ютером. І напевно, ви не раз чули про те, як він грішив на мишку, клавіатуру, навушники і т.д. Виходить, що вам потрібно буде лише знайти щось для комп'ютера, може навіть колонки. Взагалі, геймерам, тобто гравцям, можна дарувати гри, можна дарувати нові мишки, клавіатури, або навіть килимки.

 

Так само чудовим подарунком буде величезний букет квітів. Адже ні для кого не секрет, що дівчата просто без розуму від великих букетів. Після такого подарунка у дівчини в телефоні буде як мінімум 20 фото з букетом, і вона обов'язково поділиться ними з усіма друзями і подругами. Так само буде захоплюватися тим, який ви хороший хлопець або чоловік.

Зверніть увагу, що купити подарунки в інтернет-магазині podarki.event-cards.com з доставкою по всій Україні можна швидко й вигідно просто зараз!

Якщо у чоловіка є автомобіль, то більшість товарів, можуть бути тематичними. Виходить, що для автомобіля вибрати ряд товарів, які підійдуть для догляду і т.д., буде ще простіше. До речі, не забувайте про те, що в автомобіль постійно потрібні витратні матеріали. Йдеться про олію, гальмівної рідини, чохлах на сидіння, і про багато іншого. Виходить, що вам обов'язково потрібно буде підібрати щось правильне і необхідне. Якщо ви не можете зважитися з вибором, постарайтеся порадитися з чоловіком, він вже точно зможе розповісти, чого у нього в автомобілі не вистачає.

Жінкам подарунки дарувати складніше, особливо з огляду на той момент, що вони хочуть отримати одяг, парфуми, солодощі тощо. Тобто, їм не можна вибрати товари, які підійшли б для комп'ютера, або для автомобіля. Для жінки, найголовніше - це красиво виглядати, а ви своїми подарунками, маєте можливість підкреслити цю красу. У зв'язку з цим, намагайтеся не економити на своїй коханій, так як подароване вам повернеться подвійно, правда красою, турботою і любов'ю. Ну і не забувайте про те, що всі жінки люблять солодощі. Але солодощі варто вибирати ретельно, звичайні цукерки з магазину не підійдуть, краще порадувати свою половинку рідкісними в ваших краях солодощами.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99