Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати кутовий диван

Автор: Vladislav
16.02.2017 17:04

Основний предмет меблів у вітальні, звичайно диван. Серед розмаїття видів диванів найбільш практичний і має безліч переваг - це кутовий диван. Він відмінно розташується як в кутку, так і посеред кімнати, наприклад, при необхідності розбити її на зони. Правильно плануючи місце установки кутового дивана можна, в просторій вітальні виділити зону для чаювання з гостями, поставивши два таких дивана навпроти. Але як його правильно вибрати кутовий диван при такому великому асортименті?

Як вибрати кутовий диван?

Вибираючи кутовий диван, зверніть увагу на матеріал каркаса, масив буде служити довше, ніж ДСП. Переважно конструкцію опори вибирати з цільнолистовий стали, а не з металевої (більш ненадійною) сітки. Потрібно також подивитися на розкладний механізм, особливо якщо передбачається часте його використання. Наприклад, в тому випадку якщо диван передбачається використовувати в якості основного, а не додаткового «гостьового» спального місця. А ось визначитися з розташуванням кута дивана краще заздалегідь, правий або лівий, оскільки не всякий кутовий диван можна перемонтувати на іншу сторону.

А на сторінці http://divan-kiev.com.ua/corner/ ви можете придбати якісний кутовий диван за вигідною ціною!

Вибираємо кутовий діванМоделей кутових диванів безліч. Такі дивани мають «Г» образну, «П» образну форми або ж більш складну геометрію. Дуже багато складових моделей кутових диванів, в яких окремі елементи можуть використовуватися і як самостійна меблі. Існують універсальні дивани, збірка яких можлива на обидві сторони (праворуч або ліворуч). Для вітальні малих габаритів прекрасно підійде мобільний куточок. Елементи такого куточка мають зручні роликові колеса для перестановки куточка, як цілком, так і по частинах.

Механізм трансформації для кутового дивана

І звичайні, і кутові дивани містять однакові механізми трансформації, наприклад: «розкладачка» або викочування система, «аккордіон» або «єврокнижка» та інші. Майте на увазі, це найбільш часто зустрічаються назви механізмів, але далеко не всі з них. При виборі механізму спробуйте кілька разів скласти - розкласти механізм, чи легко це виходить, не туго чи рухаються складові частини механізму. Доручіть зробити це дружині - чи вистачить їй для цього сил. Порадьтеся з продавцем, з'ясуйте переваги і недоліки кожного з наявних систем трансформації.

Які переваги має кутовий диван?

По-перше, на кутовому дивані зручно лежати витягнувши ноги і наприклад в дивитися телевізор. А такий плюс кутових диванів як наявність білизняного ящика, дозволяє не замислюватися про зберігання постільних речей днем. Інша перевага наявність додаткових пристосувань, наприклад, вбудований відкидний столик, бра.

Сподіваємося, що після наших порад вибрати кутовий диван стало трохи простіше!

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99