Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо зимове взуття

Автор: Vladislav
12.02.2017 18:22

У житті кожної людини, а особливо жінки, взуття займає не останнє місце. Вибирати кожну пару слід без поспіху, обмірковано. Особливо коли мова йде про зимове взуття, яке повинне берегти вас від холоду і бути зручним, якісним, елегантним.

 

Зимове взуття завжди дорожче літніх моделей, це змушує жінок з більшою відповідальністю підходити до покупки. Холоду змушують нас в першу чергу звертати увагу на зручність і якість. Адже ризик впасти на лід, балансуючи на шпильках, великий. Набагато простіше ходити по снігу в практичних чоботях з плоскою підошвою.

На першому місці у зимових чобіт зігріває функція. Тому віддати перевагу краще взуття, обробленої натуральним хутром. Коштує вона дорожче, але і для ноги корисніше, так як вбирає піт і дозволяє нозі дихати. Ваші ноги довше залишаються в сухості і теплі. Про натуральності хутра можна запитати безпосередньо у продавця, а можна перевірити самостійно, натиснувши пальцем на хутро. Натуральне хутро відразу випрямиться і вм'ятина пропаде. Переконайтеся, що хутро густий і щільний і починається від шкури, а не від тканини. При чому продавець буде вас запевняти, що це натуральне хутро, тільки із застосуванням інновацій. Насправді, наявність тканини означає, що матеріал синтетичний.

До речі, зверніть увагу, що на сайті http://obuv-complekt.com/p37132324-klej-dlya-pvh.html ви можете придбати хороший якісний клей для взуття за найкращими цінами на ринку вже сьогодні!

Під час примірки зимового взуття, переконайтеся, що вам ідеально підходить розмір. Продавці часто переконують купувати взуття на розмір більше, аргументуючи це тим, що нозі повинно бути просторо. Природно зимові черевики або чоботи не повинні стискати ногу, але і бовтатися в них вона не повинна, так як з часом взуття розтопче і стане вам занадто велика. Варто враховувати, з чим жінка збирається носити вподобану пару - з тонкими колготами або вовняними шкарпетками. У першому випадку запас залишайте мінімальний, щоб нозі було зручно. У другому випадку потрібно враховувати товщину носка, тому краще відразу візьміть його з собою на примірку.

Потурбуйтеся про те, щоб товщина підошви була не менше 1,5 см, так як тонка підошва швидко промерзає, не дивлячись на те, як багато хутра всередині. Задивляючись на чобітки на підборах, не забувайте про їх нестійкості. Для виходу в світ звичайно можна мати пару зимових «шпильок». Але для щоденного використання бажано віддати перевагу невисоким каблучком або платформі. Перед тим, як забирати вподобану взуття з магазину, надіньте чоботи або черевики на обидві ноги і пройдіться. Якщо ногам комфортно, пальці не упираються в носок, стопа сидить як влита, ця модель вам повністю підходить.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99