Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги квартири в новобудові

Автор: Vladislav
06.02.2017 19:07

Придбання житла є важливою подією для багатьох людей, це вигідне вкладення коштів, якщо враховувати, що вартість житла постійно зростає.

Але при такій масштабній покупці важливо не помилитися, для початку варто вирішити, цікавить вас нове житло або ж вторинний варіант. При цьому придбання житла в новобудовах має цілу низку переваг. Так можна виділити просторі кімнати, сучасне планування. При придбанні житла в той час, коли будівництво ще йде, можна самостійно підібрати відповідне планування. У той час, як перепланування у вторинному житло не завжди є доступною. Ви можете подивитися на Мesto.ua, там можна зустріти привабливі варіанти.

Чому варто вибрати новобудову?

Багато хто вважає, що найкращим варіантом буде трохи почекати того моменту, коли можна буде заїжджати в новобудову. Адже саме так можна буде забезпечити себе ідеальними умовами.

Звернувши увагу на порталі нерухомості на різні варіанти, зрозумієте, що придбання подібного житла стане вигідним з економічної точки зору. Нехай вартість житла з часом зростатиме, але якщо порівнювати такий варіант з вторічкой, то дорожчим є вторинне житло. Тому і варто звернути особливу увагу на сучасних забудовників.

Які варіанти придбання можливі?

Багато молоді сім'ї віддають перевагу саме цьому варіанту, оскільки в такому випадку можна оформити іпотечне кредитування під вигідний відсоток. Природно, молода сім'я не зможе протягом тривалого часу орендувати квартиру, адже гроші, які йдуть на оренду, можна витратити на власну оселю. Так чи інакше, варто розглянути всі можливі варіанти.

Сучасні новобудови Вінниці зводяться по сусідству із зеленою зоною. При цьому близько них зводяться дитячі майданчики, облаштовуються зручні стоянки для машин. Серед переваг такого житла коштує виділити і можливість користуватися новою сантехнікою, новим комунікаціями. При придбанні подібного житла, завжди можна самостійно вибрати поверх, сторону, на якій буде розташовуватися квартира. Вторинний ринок ж не володіє такими перевагами. До того ж, житло в новобудовах буде більш просторим, в тому числі просторими виявляться і ванні, і кухні.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99