Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Аксесуари для ванної кімнати

Автор: Vladislav
30.01.2017 11:56

Аксесуари для ванної кімнати - це набір або самостійні предмети широкого функціоналу, призначені для ванної кімнати з метою поліпшення умов її використання, декорування та в якості допоміжних елементів, необхідних в процесі експлуатації санвузла.

 

Нині ванні аксесуари виступають не тільки в ролі важливого доповнення ванної кімнати, виконуючи своє функціональне призначення, а й в ролі елементів декорування. При виборі аксесуарів крім їх зовнішнього вигляду: забарвлення і форми, варто так само звертати увагу на такі критерії, як покриття і матеріал, що дасть приблизне розуміння терміну служби тих чи інших предметів. Наприклад, елементи, найбільш часто контактують з водою, варто вибирати не з металу, або ж зі спеціальним захисним покриттям, яке не дозволить корозії псувати метал. Залежно від зовнішніх характеристик встановленої сантехніки і декору ванної кімнати в цілому, купить аксессуары для ванной реально зі сталі, кераміки, санфаянса, скла або пластику. Варто так само відзначити, що в силу тенденції з'єднання різних, категорично відрізняються один від одного структур, порід, форм, матеріалів і квітів, такий підхід до вибору аксесуарів для ванної теж може бути використаний. Зроблені з різного матеріалу, елементи одного набору можуть об'єднуватися загальним дизайном або кольором. У деяких випадках, з метою максимального використання ванних аксесуарів не тільки по їх призначенню, а й в ролі деталей декору, участь в процесі облаштування та декорування приймати можуть також і рушники, за своїм кольором підходять до колірній палітрі в цілому.

Між іншим, на сайті a-dv.com.ua ви можете придбати якісні аксесуари за доступними цінами.

Про види

Переважно, аксесуарами для ванної кімнати служать такі предмети, як:

  • Гачки для рушників - можуть монтуватися в стіну, на спеціальні кріплення або кріпитися до полотенцесушителю;
  • Полиці, підставки, ємності, стакани для ванних приладдя - відрізняються розмірами, формами і матеріалами виготовлення, можуть бути секційними і універсальними;
  • Мильниці - вбудовані і стаціонарні, відритого і закритого типу, для рідкого або твердого мила;
  • Ручки - монтуються до стіни ванної кімнати і служать з тією ж метою, що і гачки;
  • Дзеркала - окремо стоять, монтовані на стіну, як деталь набору або як самостійний предмет ванної кімнати;
  • Білизняні кошика - пластикові або дерев'яні, плетені. Можу бути окремим елементом меблів або розташовуватися на інших, маючи досить компактні розміри.
 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99