Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати гостинку

Автор: Vladislav
25.05.2017 12:08

Якщо ви вже дуже давно і безуспішно намагаєтеся придбати власне житло, але, при цьому, все ніяк не можете накопичити необхідну для його придбання суму, розгляньте варіант купівлі гостинки - досить цікавого нового поширеного виду житла невеликих розмірів, яке коштує недорого, є компактним, якісно задовольнить ваші потреби.

 

Гостинки - це компактні квартири-студії, де новоспечена сім'я без дітей розміститися без жодних проблем. Саме тому вони останнім часом стали дуже популярні на ринку нерухомості, мають небувалий попит у молодих пар і самотніх пенсіонерів. Разом з тим, перш ніж купувати гостинку по вподобаній ціні, все ж дізнайтеся якомога більше про цей тип житла і тих забудовників, що пропонують своїм клієнтам найбільш вигідні ціни на їх будівництво.

Продаж гостинок без посередників вас може зацікавити за найвигіднішими цінами в ЖК "Алексіївські акварелі-2". Наприклад, у багатьох сучасних гостинках не передбачена наявність в квартирі кухні, навіть розміром метр на метр, а це значить, що невелику частину і без того зовсім маленького житлового простору вам доведеться відвести саме під кухню, що для вас може бути дуже незручно.

Якщо вам пропонують спочатку переглянути ту гостинку, яку ви хочете придбати, не відмовляйтеся, а перегляньте її кілька разів. Як мінімум один раз ви повинні уважно розглянути її при яскравому денному світлі, звернути особливу увагу на те, які види розташовуються за її вікнами.

Варто уточнити і такий важливий момент. Багато обивателів планують після придбання зробити перепланування квартири на свій смак. Так ось, перед покупкою квартири незайвим було б уточнити у забудовника - чи можливе це перепланування в принципі. Явно ніхто не стане забороняти вам робити в гостинці дизайн таким, яким ви хочете його бачити, а ось перепланування цілком можуть заборонити.

Вибравши гостинку, варто дізнатися, хто ваші сусіди, щоб бути впевненими в тому, що це будуть пристойні люди.

Ось такі основні особливості стосовно вибору гостинки. Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви знайшли для себе в ній цікаву та корисну інформацію. Тож підписуйтеся на оновлення і не пропускайте нові захоплюючі матеріали!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99