Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Котеджі: мода на комфорт

Автор: Vladislav
24.05.2017 19:25

Котеджі, як форма індивідуального житлового будівництва, з'явилися порівняно недавно на нашому ринку нерухомості. Однак уже зараз можна говорити про велику різноманітність цього сегмента житлового будівництва. Сучасні забудовники представляють кілька модифікацій котеджів, кожен з яких має своє індивідуальне вираження.

 

Є з чого вибирати

Європейський досвід будівництва котеджів відрізняється від нашого. В Європі селища котеджів відносяться до бюджетного житла. На вітчизняному ринку подібні варіанти все більше наближаються до житла бізнес-класу.

Сучасні забудовники використовують найякісніші матеріали в облицюванні фасадів. Найпопулярнішими проектами є ті, які припускають пристрій мансарди в верхньому рівні. Борючись за споживчий попит, вони з кожним роком удосконалюють свою майстерність. Пропозицій котеджів сьогодні таке безліч на ринку, сім'я, що зважилася на покупку, повинна проаналізувати безліч аналогічних варіантів: http://zoloche.ua/.

Котеджі зводяться як для однієї сім'ї, так і можуть являти собою варіанти для кількох сімей. Основні види котеджів для двох і більше сімей, пропоновані споживачам:

  • Дуплекс.
  • Твінхауси.
  • Окремий котедж.

Дуплекс складається з двох котеджів-секцій з окремими входами. Може розташуватися дві сім'ї. Це найбільш бюджетний варіант, оскільки до таких будинків прилягають завжди найменші ділянки. Твінхауси практично дублює планування дуплексу, але він більш просторий.

Квадрохауси складаються з 4-х секцій-котеджів, в них вільно може розміститися кілька сімей. Обов'язковою для них є також наявність власного виходу і невеликого прилеглої ділянки.

Оригінальні проекти

Найестетичнішим пропозицією ринку відноситься Вілетт. Практично це котедж по інженерному рішенню, який знаходиться в коттеджном поселку в Киевской области. Але архітектурне виконання його є більш оригінальним. Воно передбачає безліч декоративних деталей на фасаді.

Цей вид іноді називають маленькими італійськими палацами, оскільки вони прикрашаються арками, мансардами, терасами і красивими балконами в кованих огорожах.

Протилежністю романтичною Вілетт є аскетичний бріттанхаус. Строгість англійського стилю простежується тут в бездоганною гладкості фасадів і строгих лініях. Тут не можна побачити ніяких хитромудрих декоративних елементів, але обов'язковим є строгий теракотовий цегла. Бріттанхаус - це типове пропозицію преміального сегмента ринку нерухомості. Він відображає стиль дорогого комфорту.

Слід зазначити, що на вітчизняному ринку затребувані всі варіанти котеджів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99