Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Геотекстиль

Автор: Vladislav
24.05.2017 19:20

У сучасному будівництві для роботи з грунтами використовується геотекстиль. Полотна синтетичного нетканого матеріалу різної товщини знаходять своє застосування при спорудженні автомобільних доріг і в будівництві узбіч. Дренажний геотекстиль широко використовується в цивільному і промисловому будівництві: при впорядкуванні ділянок, зведенні гідротехнічних споруд, обладнання каналізацій і т.д. Для створення дренуючих прошарків або підготовки фільтрів, що перешкоджають суфозія грунтів також слід вибрати геотекстиль.

 

Переваги використання геотекстилю

Дренажний геотекстиль астана володіє дуже важливими експлуатаційними перевагами в порівнянні з альтернативними рішеннями:

Економія коштів. Застосування геотекстилю дозволяє значно знизити витрати матеріалів і загальну вартість будівництва автодоріг і тунелів.

Зниження супутніх витрат. Цей синтетичний матеріал значно спрощує проведення систем інженерних комунікацій, а також дозволяє зменшити вартість експлуатації автомагістралей. Зокрема, підраховано, що застосування геотекстиля в казахстане знижує рівень вартості дорожнього будівництва на третину, а експлуатаційні витрати на утримання автомобільних шляхів зменшуються в 3-5 разів залежно від умов.

Оперативність будівництва. Застосування нової технології значно прискорює спорудження автомобільних доріг разом із забезпеченням високого рівня їх якості.

Екологічність. Цей синтетичний матеріал повністю екологічно безпечний. Для його використання немає ніяких обмежень.

Завдяки поєднанню унікальних експлуатаційних характеристик матеріалу застосування геотекстилю дозволяє успішно справлятися з ключовими завдання в різних галузях дорожнього, цивільного та промислового будівництва:

Поділ грунтів забезпечує стабільність і рівномірність розподілу насипного шару.

Внаслідок недопущення потрапляння насипних матеріалів в грунт вдається уникнути перевитрати матеріалу при проведенні робіт.
Відведення грунтовій і дощової води до елементів дренажних систем. Геотекстиль в астане виконує роль елементу, що фільтрує між дренажним заповнювачем і грунтом. Будівництво якісних доріг можна виробляти навіть на слабонесущем підставі.

Компанія Ріказ пропонує вам вибрати геотекстиль високої якості за привабливими цінами. Телефонуйте і замовляйте матеріал для виконання будь-яких будівельних завдань, пов'язаних із земельними роботами.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99