Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Елізабет Холмс - наймолодша мільярдерка в світі

Автор: Vladislav
19.07.2016 15:45

Її називають "Стівом Джобсом в спідниці" і жінкою, яка зробила себе самостійно. Бізнес, який приніс їй мільярди замішаний в буквальному сенсі на крові. Їй всього 31, і вона змінює світ на краще, засновник компанії Theranos і творець нових медичних технологій - Елізабет Холмс.

Чим знаменита Елізабет Холмс

Про Елізабет Холмс світ дізнався в 2013 році, коли її компанія Theranos стала співпрацювати з найбільшою мережею аптек в США Walgreens. Тепер в аптеці можна швидко і безболісно зробити аналіз крові. Для аналізу береться одна маленька крапелька крові з пальця, укол не відчувається, тільки дотик і збирається в крихітний контейнер. Не потрібно більше брати кров з вени шприцом, не потрібно більше брати великі обсяги - однієї краплі достатньо, щоб зробити більше 100 тестів. Це дозволяє неприємний і болісний процес здачі крові перетворити в швидку і легку процедуру, яке полегшення для дітей, літніх людей і в першу чергу хворих на тяжкі захворювання, яким доводиться постійно робити аналіз крові.

Крім того обробка досліджень в Theranos швидка, становить максимум 4 години, а вартість аналізів істотно дешевше, ніж в інших лабораторіях. Theranos робить упор на прозору цінову політику - на їх офіційному сайті чітко розписана вартість кожного тесту.

Про компанію та її засновниці почала писати преса. Елізабет Холмс стала знаменитою і здобула славу самої молодої жінки в світі, самостійно заробила мільярди доларів.

Друзі сайту: на сторінці http://www.alterego.in.ua/catalog-1-specodezhda-zhilet.html ви можете замовити пошиття якісного спецодягу за низькими цінами.

Статок

У 2014 році Forbes оцінив статок Холмс в $4,5 млрд., Їй належить половина компанії Theranos, яка оцінюється в $9 млрд. Вона є генеральним директором і засновником Theranos.

Як розбагатіла

Елізабет Холмс народилася в Вашингтоні 3 лютого 1984 р 2002-му надійшла в Стенфордський університет, але вже в 2003 році кинула його, не закінчивши другого курсу. Елізабет вирішує відкрити свою справу і відкриває фірму «Real-Time Cures», яку пізніше перейменовує в «Theranos». Треба віддати належне її батькам, вони не перешкоджають такому вчинку дочки і дозволяють гроші, відкладені на навчання вкласти в її стартап.

10 років Холмс створює і розвиває свою фірму, За її словами вже 10 років вона не була у відпустці. Елізабет не дивиться телевізор, не читає романи, не спілкується з друзями, весь її час присвячено своїй фірмі і це вже принесло вражаючі результати. Холмс має безліч патентів як в США, так і за його межами. Їй вдалося залучити інтерес венчурних інвесторів на $400 млн.

Холмс стверджує, що боїться вигляду крові і уколів і це було одним із стимулів створення безболісного аналізу крові.

Критиків і скептиків у Холмс досить, але вона відноситься до них спокійно, вона готова до будь-яких тестувань, які доведуть, що її аналізи правдиві. Самі розробки Theranos тримаються в суворій таємниці.

Елізабет Холмс - це безумовно яскрава і талановита особистість. Коли людина всю свою енергію та талант використовує для поліпшення життя людства - це гідно поваги і визнання. В даний час в США діє поки 44 центри Theranos, але в майбутньому компанія планує стати доступною для кожного американця.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99