Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


4 шляхи до фінансової свободи, що починалися з невдач

Автор: Vladislav
22.11.2015 10:50

Багато успішних і відомих сьогодні на весь світ людей починали свій шлях до фінансової незалежності з досить великих невдач. Однак завдяки своїй цілеспрямованості та рішучості вони стали тими, ким ми їх сьогодні знаємо. Вони змогли подолати труднощі і знайшли фінансову свободу.

Деякі з цих історій будуть представлені далі.

Білл Гейтс

Перші кроки Білла Гейтса на шляху до фінансової свободи почалися не з компанією Microsoft, як сьогодні багато хто може подумати. Перша фірма, організована Біллом і його друзями, називалася Traf-O-Data. Вона спеціалізувалася на розробці лічильників дорожнього руху для муніципалітетів США.

Компанія Traf-O-Data займалася розробкою програмного забезпечення для підрахунку щільності дорожнього руху. ПЗ видавало постійні збої і, за словами самих творців, працювало з рук геть погано.

Microsoft з'явився пізніше і зробив Білла Гейтса найбагатшою людиною в світі!

 

 

Мілтон Херші

Історія фінансової незалежності Мілтона Херші також почалася з низки невдач. Влаштувавшись працювати на невелику шоколадну фабрику, Мілтон дізнався технологію виробництва цих ласощів і вирішив зайнятися виробництвом самостійно. Однак ця спроба виявилася невдалою.

Після цього, Херші переїхав до Денвера, де влаштувався на кондитерську фабрику. Після нетривалої роботи на даному виробництві, Мілтон відправляється в Нью-Йорк, де знову намагається налагодити власне виробництво кондитерських виробів. Цього разу бізнес виявився трохи більш вдалим, але практично не приносив прибутку.

Не відступаючи від своїх цілей, в майбутньому Мілтон Херші відкрив першим у США рецепт молочного шоколаду, створив найбільшу шоколадну фабрику в країні і заснував місто на честь нього самого - Херші.

 

Генрі Форд

Шлях до фінансової свободи і світової популярності Генрі Форда почався з заснування компанії, яка незабаром збанкрутувала. Друге підприємство Форда також виявилося неуспішним. Свої задуми Генрі втілював за рахунок фінансової підтримки інвестора Вільяма Мерфі.

Швидко та безкоштовно оцінити золоті і срібні монети можна на сайті "coins.kiev.ua" онлайн.Враховуючи ринкові ціни Вам зможуть запропонувати цілком непогану реальну суму за Ваші предмети антикваріату. Не поспішайте віддавати монети за безцінь в ломбард.

Після двох великих невдач Мерфі відмовився від співпраці з Генрі Фордом. Майбутній засновник всесвітньо відомої автомобільної марки не зневірився і знайшов нового інвестора - Олександра Малконсона. У результаті була створена компанія Ford Motors, що стала одним з найбільших автовиробників світу.

Соїтіро Хонда

Соітіра Хонда, засновник однойменної компанії, досяг фінансової незалежності після низки невдач. Працюючи звичайним слюсарем в одному японському селі, молодий ентузіаст зібрав всі доступні для нього гроші, при цьому продавши всі прикраси дружини і деяке інше майно. Грошей вистачило лише для відкриття невеликої компанії, що займалася виробництвом комплектуючих для більш великого автовиробника - Toyota.

Соїтіро Хонда паралельно продовжував експерименти, що дуже часто викликало велике здивування у односельчан і глузування у колег. Одного разу винахідник прикріпив до велосипеда дружини моторчик і так був отриманий перший мопед Хонди. Сьогодні, крім іншого, корпорація Honda є найбільшим виробником мотоциклів - близько 75% всього світового ринку.

 

 

Висновок

Безумовно, кожна з представлених в статті людей є видатною особистістю. Однак вони б не добилися таких успіхів та фінансової незалежності, опустивши руки після перших невдач. Для нас це яскравий приклад того, що будь-який досвід, навіть невдалий варто сприймати як можливість чогось навчитися і наступного разу зробити краще!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99