Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вчимося вибирати квартиру

Автор: Vladislav
21.08.2016 16:31

Розглянемо найпростіший приклад: ви бажаєте придбати житло. Неважливо скористаєтеся ви послугами ріелтора, чи сподобалося оголошення в газеті або квартиру рекомендує вам знайомий - треба все оглянути...

 

Напевно у вашій голові вже змодельований образ квартири-мрії з дорогими килимами, євроремонтом, витонченими меблями і парою доберманів. І ось ви вже на порозі заповітної квартири. На що ж звертати увагу? Як поводитися?

Перш за все потрібно зрозуміти, що шукати готове втілення наяву ваших фантазій не варто. Запам'ятайте: ви купуєте стінки, підлогу і стелю.

Пройдіться по кімнатах, перевірте наскільки комфортно вам переміщатися, як можна їх облаштувати і не забувайте про перспективу перепланування.

Зверніть увагу і на те, скільки в квартирі кімнат. Про кількість необхідних кімнат потрібно подумати зазделегіть. Можемо лише підказати, що найчастіше молоді сім'ї купляють одно- та двокімнатні квартири. До речі, можете зайти сюда, якщо прагнете підібрати хорошу двокімнатну квартиру в столиці.

Звичайно, інколи на двокімнатну грошей може не вистачити. В таком разі порадьтеся та або почніть відкладати гроші на більшу квартиру, або ж шукайте вдалий однокімнатний варіант з думкою про те, що таку квартиру через деякий час необхідно буде продати та придбати більш простору.

Не піддавайтеся будь-яким емоціям, які нахлинули! Дуже часто, ледь переступивши поріг, покупець спішно покидає приміщення. Причин цьому може бути маса: надмірно активний господар, нелюбимий колір шпалер або коти на яких у вас алергія.

Або навпаки перше враження настільки приємне, що ви готові вмить придбати це гніздечко.

Будьте уважні і розважливі. Заздалегідь визначте для себе мету - оглянути приміщення не дивлячись ні на що і слідуйте за нею до кінця. Все можна змінити і в квартирі вашої мрії будуть і квіти і високий холодильник і величезний диван. Розпитайте господаря про сусідів, перевірте стан під'їзду, поштових скриньок і ліфта.

Намагайтеся оглядати квартиру в денний час, це дозволить вам оцінити, наскільки вона освітлена днем, а продавцеві буде складніше приховати недоліки.

Обійдіть дім, прикиньте наскільки він віддалений від громадського транспорту, магазинів і соціальних об'єктів, чи є неподалік шкідливі промислові підприємства. Тобто ви маєте зрозуміти, чи купить квартиру Киев Оболонь буде правильним рішенням, чи підходить для вас саме цей район, саме таке розташування.

Ці невеликі поради допоможуть вам зробити настільки нелегкий вибір на шляху до вашої мрії...

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99