Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги будівництва модульних будинків

Автор: Vladislav
21.08.2016 16:13

Швидкомонтовані будівлі, що збираються з окремих модулів, виготовлених на заводі, називаються модульними. Вони складаються із сталевого зварного каркаса, який збирається з профільної (прямокутної) труби. На цей каркас монтуються блоки. За технічними характеристиками він не поступається класичному каркасу з бруса, але краще тим, що не вбирає вологу, довговічний. Сталевий каркас має гарну жорсткістю, стійкістю до вітрових, сейсмічних навантажень, відрізняється малою вагою.

 

Блоки поставляються в заводській упаковці в зібраному або розібраному вигляді. В останньому випадку вони набагато простіше транспортуються, на будівельному майданчику збираються в готовий будинок в короткі терміни. Блоки представляють собою листи профнастилу, покритого полімерною фарбою або оцинкованого. Наступний шар - утеплювач. Найбільш часто застосовується мінеральна вата або пінополістирол. Внутрішнє оздоблення блоків виготовляється з плит OSB, МДФ-панелей або пластикових панелей. Готовий зібраний блок являє собою частину будівлі.

До речі, на сторінці http://modulex.com.ua/gotovie-proekti/ ви можете переглянути готові проекти таких будинків та вибрати той, який найкраще для вас підійде.

Переваги таких будинків - швидкість зведення, низька собівартість. Максимально можна звести 3 поверху, і час, витрачений на будівництво, займає всього кілька днів. Модульний будинок монтується на суцільний плитний фундамент або на стрічковий фундамент. Але головна його перевага в тому, що воно може встановлюватися на рівному майданчику, без фундаменту.

За такою ж технологією збираються вагон будинку, що застосовуються для проживання вахтових робітників, ремонтних бригад. Вони монтуються на рівній поверхні або колісної осі причепа, і легко перевозяться на нове місце в зібраному вигляді. Вагон будинок може бути повноцінним житловим будинком, завдяки використовуваним матеріалам блоків. Утеплені модулі дозволяють проживати в ньому при будь-яких кліматичних умовах.

Місткість стандартного варіанту становить 4 людини, при цьому всередині вільно розміщується необхідні меблі для відпочинку та невеликої кухні. Також такі пересувні будинки використовуються для швидкої організації офісів, постів охорони, торгових кіосків.

Модульний будинок від компанії Модулекс може встановлюватися на фундамент або дерев'яну основу. В її якості застосовується дошка обрізна, настилають безпосередньо на рівну ділянку землі. Проведені інженерні комунікації дозволяють створити максимальний комфорт для всесезонного проживання. Таким чином, можна створювати цілі селища, які зажадають значно менше фінансових вкладень, ніж класичне будівництво з інших будматеріалів.

У блоки даного типу легко монтуються металопластикові вікна будь-якого розміру, що надає приміщень комфорт і мало чим відрізняє їх від повноцінного будівлі. Переваги будівництва: модульні будівлі не дають усадки, будівництво проводиться відразу під ключ, мешканці можуть заселятися безпосередньо після його закінчення. Якщо вони використовуються для розміщення магазину або офісу, роботу можна починати в день закінчення збирання. Матеріал споруди дозволяє проживати при діапазоні температур від -50º до + 50º, при цьому будівля завжди можна додатково утеплити.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99