Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Куди вкласти гроші?

Автор: Vladislav
21.08.2016 12:14

В даний час існує багато способів збільшити свої доходи за допомогою вигідних інвестицій. Але не всі на перший погляд вигідні капіталовкладення є такими насправді. А деякі інвестиції навпаки, здатні істотно збагатити інвестора.

Ще з радянських часів нашим співвітчизникам відомий такий спосіб інвестицій, як накопичувальне страхування життя. Назва методу говорить сама за себе: ви страхуєте своє життя від будь-яких непередбачених випадків. На відміну від звичайної страховки такий метод дозволяє не тільки застрахувати життя і здоров'я людини, але зберегти, накопичити та примножити його гроші. Тобто, якщо у вашому житті стався нещасний випадок, обумовлений у договорі зі страховою компанією, то звичайна страховка дає вам можливість отримати певну суму. Накопичувальне ж страхування життя має на увазі отримання всієї страхової суми або щомісячних виплат протягом життя після закінчення договору навіть тоді, якщо у вашому житті все благополучно. Візьміть до відома, що фахівці не вважають накопичувальне страхування життя вигідним вкладенням капіталу.

До речі, можливо вам потрібна справка о несудимости, якщо ви хочете виїхати в іншу країну, або взяти кредит. Отримати її можна дуже легко і просто.

Сучасні інвестори мають можливість вкласти гроші в Загальні Фонди Банківського Управління (ОФБУ). Від ПІФів їх відрізняє використання більш широких комбінацій по вкладенню і збільшення капіталу. У деяких випадках прибутковість від таких інвестицій може становити 600% річних, але в той же час інвестування в ОФБУ завжди пов'язане з високим ступенем ризику. Істотним недоліком ОФБУ є недостатня регламентованість законодавством, тому діяльність таких фондів мало схильна до контролю з боку держави. Успішність діяльності ОФБУ в значній мірі залежить від професіоналізму керуючого і в разі серйозної промашки може закінчитися повним крахом подібного фонду.

У нашій країні існує новий фінансовий інструмент - хедж-фонди. Слід зазначити, що даний вид інвестування знаходиться в стадії розвитку. Інвестор повинен вкласти від кількасот до мільйона доларів, а значить, такі фонди доступні лише заможним вкладникам. Оскільки хедж-фонди не мають чіткого нормативного регулювання, вони можуть вибирати будь-які стратегії отримання прибутку, а також використовувати будь-які фінансові інструменти в інвестиційних операціях. Цей вид інвестування прийшов до нас із Заходу, де товстосуми давно інвестують свої кошти в хедж-фонди. Подібна інвестиція може принести воістину колосальний прибуток, або збитки величезних масштабів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99