Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Заробити на оренді автомобілів

Автор: Vladislav
21.08.2016 12:09

Для будь-якої людини властиве прагнення до управління власним часом і незалежності. Напевно, тому так багато людей відчуває бажання придбати приватне авто. На жаль, не у кожного з нас знайдуться фінансові кошти на покупку автомобіля, а ось взяти його в оренду може більшість. Тому при наявності грошових коштів оренда техніки відмінна ідея для відкриття бізнесу.

 

На сьогоднішній день оренда авто http://race.net.ua/ru/arenda-avtomobilei-v-kieve.html є справою досить прибутковою. Але для її заснування знадобляться значні інвестиції, оскільки вам доведеться обзавестися кількома автомобілями. Якщо у вашому розпорядженні є не одна сотня тисяч доларів, то можна відкрити агентство з прокату автомобілів представницького класу. При наявності стартового капіталу приблизно близько 100 000$ можна придбати недорогі автомобілі класу В і С або старі машини. Ви можете звернутися до офіційного дилера безпосередньо і придбати кілька автомобілів відразу. Таким чином, ви не тільки отримаєте знижку на самі автомобілі, але і на їх подальше технічне обслуговування. Ну і, звичайно ж, вам доведеться застрахувати всі наявні в салоні автомобілі.

Пункт прокату автомобілів має на увазі наявність офісу для менеджера (невеликого) і стоянки для машин. Площа останньої буде залежати від кількості авто. Процвітання вашого бізнесу буде залежати від місця розташування пункту прокату. Наприклад, самими ідеальними варіантами розміщення є промислова, курортна або туристична зони. Особливу увагу слід приділити наявності зручної транспортної розв'язки.

Існує ще кілька нюансів, які сприяють процвітанню подібного роду бізнесу. Основну частину інвестицій буде вкладено в покупку уживаних автомобілів нижчого класу, і тільки потім купувати дорогі моделі. Перед тим, як купувати автомобілі, поцікавтеся цінами, щоб не прогадати.

Особлива роль відводиться безпеки бізнесу, тому всі договори з клієнтами повинні оформлятися кваліфікованим юристом. Вам знадобляться послуги охоронного агентства, з яким краще укласти взаємовигідний договір.

Чи не намагайтеся отримати максимальний прибуток від прокату автомобілів такими методами, як вимога від клієнта застави або високу ціну на саму послугу.

Доцільно встановити на авто GPS-навігатори, щоб не тільки мати можливість знати про місцезнаходження і пересування машин, але і застрахувати їх від угону.

Не варто економити на рекламі, наприклад, на створення сайту в Інтернеті, оголошеннях в ЗМІ і т.д.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99