Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги подобової оренди квартир

Автор: Vladislav
17.08.2016 18:31

Подобова оренда квартири - це послуга, яка користується популярністю серед сучасних мандрівників. Цей варіант зможе замінити готелі і мотелі. Справа в тому, що у подобової оренди квартир є ряд вагомих переваг, які вигідно відрізняють її від всіх інших можливостей провести ніч.

Перше, про що варто згадати - це малі розміри номера в готелі. Зазвичай він розрахований на двох. Однак іноді в чуже місто приїжджає родина, яка складається з шести чоловік. В такому випадку доречно орендувати квартиру подобово, так як бронювання декількох номерів в готелі обійдеться вам досить дорого. Саме тому квартиры в Одессе посуточно і в інших містах користуються значною популярністю серед туристів.

В таких квартирах є вся побутова техніка, яка необхідна для комфортного проживання. Більшість варіантів мають на увазі під собою наявність доступу в інтернет, завдяки чому ви зможете залишатися на зв'язку з близькими навіть в зарубіжних країнах. Якщо взяти готель, то там вам можуть запропонувати тільки житлове приміщення з окремим душем і туалетом.

Ви зможете користуватися кухнею тоді, коли вам це необхідно. У квартирах, які можна орендувати подобово, є всі необхідні кухонні прилади і меблі. Саме тому у вас є можливість у будь-який зручний час приготувати собі каву або улюблене блюдо. Ви будете почувати себе, як вдома. А от у готелях дуже рідко можна побачити номери з кухнею, а якщо такі і є, то коштують вони просто захмарно.

У квартирах є якісна постільна білизна, засоби особистої гігієни, побутові дрібниці і інші елементи, які можуть вас приємно здивувати. Такий асортимент не характерний для номера в готелі. Найбільш часто квартири подобово орендують мандрівники, яким не байдужий вигляд з вікна.

Ви зможете запросити в гості друзів, що практично неможливо в готелі. Крім цього, з ранку вам не доведеться надягати костюм і туфлі, щоб спуститися поснідати. Ви зможете заварити чашку ароматного чаю прямо в улюбленому халаті, так як ніхто сторонній вас не побачить.

Добова оренда квартир дасть вам можливість скористатися тими послугами, які не передбачені в готелі. Наприклад, якщо ви взяли з собою в подорож дитину або дітей, то можете найняти няню. До того ж, у вас є можливість замовити доставку їжі прямо на будинок.

Це основні переваги подобової оренди квартир. Якщо ви зробите вибір на користь такого варіанту, то зможете насолодитися комфортними умовами проживання.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99