Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості та переваги лізингу

Автор: Vladislav
12.08.2016 22:31

Автомобіль в лізинг в нашій країні набуває все більшої популярності. І, хоча відсоток автомобільного лізингу ще далекий від аналогічних показників країн Європи і США, вже зараз можна з упевненістю заявити, що в майбутньому розвиток цього бізнесу досягне більш високих показників.

 

Чим гарний лізинг

Автомобіль в лізинг - дуже зручна послуга, що дозволяє власнику більш детально ознайомитися з об'єктом придбання транспортом, вивчити його сильні і слабкі сторони, які не сплачуючи при цьому повну вартість машини. Таким чином, власником автомобіля є лізингова компанія, а клієнт регулярно виплачує компанії заздалегідь обумовлену суму коштів за право користування автомобілем з можливістю його подальшого викупу. Термін виплат також обмовляється індивідуально, і лише після останнього лізингового платежу клієнт може придбати автомобіль, сплативши залишкову суму.

Цікаво, що автомобіль в лізинг в будь-який момент може бути змінений на іншу модель. Це дуже зручно, якщо з якихось причин авто не задовольняє потребам клієнта. При цьому клієнт сам має право вибирати бажану модель автомобіля. При укладанні лізингового договору клієнтові не доведеться займатися реєстрацією авто, проходити тривалу процедуру техогляду і т.д. Також можна самостійно вибрати розмір початкового авансу.

Особливості лізингу обладнання

Багато будівельних компаній давно гідно оцінили переваги такої послуги, як покупка оборудования в лизинг. Це дійсно дуже зручно - можна без особливих витрат збільшити продуктивність праці, поліпшити якість продукції. Універсальність і доступність цього методу роблять його одним з найпривабливіших на даний момент. Найрізноманітніше обладнання, що застосовується в промисловості і виробництві, можна використовувати практично відразу після укладення контракту, виплачуючи заздалегідь обумовлену суму раз на місяць, або по закінченню іншого терміну.

Лізинг обладнання дозволяє компанії самостійно оцінити всі переваги використання техніки, і, в разі необхідності, замінити її на більш привабливий варіант. Таким чином, компанія стає власником устаткування, що максимально відповідає поставленим завданням. Оформити лізинг можна не тільки на нову, але і на б / в техніку. Як правило, клієнту надається можливість самостійно вибрати графік оплати.

Лізинг обладнання - унікальне рішення для розширення бізнесу, збільшення обсягів виробництва. Основна перевага такого придбання обладнання полягає у відсутності необхідності наявності відразу всієї суми коштів. Іншими словами, лізинг можна назвати своєрідним видом оренди, в ході якої можна обміняти одне обладнання на інше. Максимальний термін договору зазвичай не перевищує 5 років. Для придбання обладнання в лізинг досить мати на руках всього 10% від загальної вартості обладнання. Ця сума вноситься в якості початкового внеску, після чого клієнт щомісяця виплачує кошти, згідно з укладеним договором.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99