Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переказ грошей з картки на картку: ТОП українських сервісів

Автор: Vladislav
08.08.2016 19:44

Переказ грошей з картки на картку сьогодні можна зустріти всюди: від сайтів банків до поштових операторів і навіть адміністративних установ.

Для тих, хто поки не знає, якою службою скористатися, редакція IBRA пропонує ознайомитися з сервісом найпопулярніших служб переводов с карты на карту: Pay4, Portmone, Platon, iPay, EasyPay, Pay2You.

Як можна зробити переказ з карти на карту безкоштовно?

Крім цих майданчиків, переказ з карти на карту онлайн можна зробити на сайтах банків. Найчастіше вони пропонують більш низькі комісії для своїх вкладників. Тому перед тим, як перераховувати кошти, перевірте тарифи своєї фінустанови і банку, який випустив картку одержувача. Про те, як дізнатися банк за номером картки, читайте в нашому попередньому матеріалі.

Наприклад, онлайн переказ грошей з картки на картку Приват пропонує провести абсолютно безкоштовно, за умови, що карта одержувача випущена саме в цій фінустанові. Така ж опція є у ПУМБ. На сайті банку можна безкоштовно перевести кошти власнику картки цієї фінустанови.

Як перевести гроші з картки на картку?

Нагадаємо, щоб відправити кошти, вам знадобиться платіжна карта будь-якого українського банку і доступ до Інтернету. Переказувати гроші можна між картами Visa, Visa Electron, MasterCard або Maestro

  • Крок 1 - введіть номер своєї картки (16 цифр), її термін дії і тризначний код безпеки на зворотному боці
  • Крок 2 - введіть номер картки одержувача
  • Крок 3 - введіть суму переказу
  • Крок 4 - введіть свій номер телефону і відправте переказ.
  • Крок 5 - введіть код підтвердження платежу

Якщо до вашої карті підключена послуга двофакторної аутентифікації, через кілька хвилин після введення платіжних реквізитів на мобільний прийде SMS з паролем підтвердження транзакції. Введіть його в відповідну форму. Якщо SMS-підтвердження платежів не підключено - доведеться зателефонувати в банк для отримання одноразового пароля.

Додатково: якщо ви хочете, щоб одержувача повідомили про надходження коштів на картку, введіть його e-mail або номер телефону для SMS-оповіщення. У таблиці зазначено, які оператори пропонують своїм клієнтам таку можливість.

Онлайн переказ з карти на карту: основні переваги

  • Не потрібно йти в банк і заповнювати паперові форми
  • Не потрібно витрачати час на зустріч, щоб передати гроші
  • Переказ в 90% випадків буде зарахований миттєво
  • Можна швидко заплатити торговцю на маркетплейсе

Список переваг переказу коштів з картки на картку можна продовжувати. Пишіть в коментарях, чому ви користуєтеся цим сервісом для передачі грошей. І в яких ситуаціях він вас виручав.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99