Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Страхування: види, користь і переваги

Автор: Vladislav
07.08.2016 16:07

Незважаючи на упередженість, з якою досі ставляться наші співвітчизники до пропозиції застрахуватися, страхування - дуже корисна процедура. Вона дозволяє захистити себе, своє життя і майно від непередбачених ситуацій. До них відносяться стихійні лиха, травми на виробництві, інвалідність і т.д. Застрахованій особі потрібно із заздалегідь обумовленою періодичністю вносити компанії-страховика певну суму. Страховик, в свою чергу, бере на себе відповідальність за відшкодування шкоди. Яких видів буває страховка? Що і де можна застрахувати?

Класифікація

Класичне страхування ділиться на види.

  • 1. Захист транспортного засобу. Страховий поліс відшкодує збитки від угону або аварії.
  • 2. Страхування майна. Воно захистить від нападу з метою крадіжки, від неприємних ситуацій з сусідами (затоплення або пожежа), від серйозних поломок. Страховка поширюється на нерухомість (будинок або квартира), техніку, предмети декору (антикварні картини, наприклад), вироби з дорогоцінних металів. Поліс допоможе заощадити істотну частину сімейного бюджету.
  • 3. Страхування життя і здоров'я. Купувати поліс коштує того, від кого більшою мірою залежить сімейний бюджет. Особливо це стосується тих, у кого є діти. Про страховку слід задуматися і тим сім'ям, де працює тільки один з дорослих.

Де оформити?

Звертатися потрібно в ті компанії, які мають хорошу репутацію і позитивні відгуки. Відмінний приклад - страхова компанія Krona. Чому їй можна довіряти?

  • 1. Вищий порівняно з іншими компаніями рівень виплат.
  • 2. Широкий спектр послуг, що надаються.

http://krona.net.ua пропонує своїм клієнтам оформити кілька видів страховок.

  • - Для автомобілів та інших транспортних засобів. Це захист від викрадення, пошкоджень, втрати в ДТП, загоряння, вибуху, катаклізмів і т.д.
  • - Страхування життя і здоров'я. Якщо сім'я з якихось причин втратить годувальника, компанія допоможе виплатити кредити і розібратися з іншими борговими зобов'язаннями.
  • - Страхування майна. Допоможе захистити особисті речі (техніку, коштовності), нерухомість, бізнес. Крім того, компанія допоможе компенсувати брак прибутку.
  • - Туристичне страхування. Покриває непередбачені витрати під час подорожі. Залежно від виду поширюється на лікування, ремонт автомобіля і т.д.
  • - Страхування відповідальності перед третіми особами.

Застрахувати себе і своє майно - розумне рішення. Виявитися не в тому місці і не в той час може кожен. Страховка допоможе відшкодувати завдані збитки і захистити рідних і близьких в разі втрати годувальника.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99