Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості інвестицій на ринку нерухомості

Автор: Vladislav
22.07.2016 17:48

Багато аналітиків говорять останні роки про те, що інвестиції в нерухомість є одним з найбільш вигідних і доступних способів вкладення грошей і заробітку. Прийнято вважати, що такі інвестиції дають стовідсоткову гарантію заробітку, причому у великих обсягах. Це не завжди так, необхідно враховувати безліч факторів, таких як розташування об'єкта, його початкова вартість, різні переваги такої ділянки або об'єкта і багато іншого. Але воно можна сказати з упевненістю, якщо вкласти гроші в нерухомість грамотно, то це принесе хороший дохід і можливість заробити на здачі самого об'єкта в оренду. У такій ситуації важливо розуміти, куди інвестувати, як правильно вкласти гроші, щоб отримати прибуток.

Особливості питання

Перш за все потрібно розуміти, що для того щоб почати вкладати в нерухомість, необхідно володіти певною сумою і активами. Якщо в наявності є тисяча доларів, то складно починати таку діяльність з такої суми. Але завдяки сучасному ринку нерухомості, заробляти на цьому може будь-хто. Навіть інвестиції у новостройки Днепропетровска можуть вважатися дуже вигідними, адже ціни на нерхуомість в цьому місті постійно зростають.

Якщо говорити про те, куди можна інвестувати, то важливо розуміти що сучасні умови і механізми дають можливість брати участь в інвестуванні навіть дрібних інвесторів. Так можна починати з інвестицій в будинку, які знаходяться на ранній стадії будівництва. Це можуть бути інвестиції в новобудови, які користуються великим попитом. Якщо ж вкладати в споруджуваний об'єкт, то гарантовано вартість квартири буде більше після здачі об'єкта в експлуатацію.

Переваги інвестицій в нерухомість

Говорячи про те, як правильно інвестувати гроші варто розуміти, що інвестиції в нерухомість мають безліч переваг, порівняно з іншими інвестиційними проектами та заходами. Так можна виділити кілька основних факторів:

  1. Вкладати можна, починаючи з практично будь-якої суми. Для цього лише необхідно правильно вибрати об'єкт вкладень, оцінити всі ризики, варіанти заробітку та інші умови.
  2. Даний вид діяльності є одним з найбільш безпечних видів серед всіх. Саме з точки зору законності, адже всі домовленості укладаються письмово, з договорами.
  3. Отримувати прибуток можна як з продажу об'єкта, так і від здачі його в оренду. Таким чином, можна отримувати прибуток і в цей же момент шукати покупця на нерухомість.

З огляду на всі ці фактори, можна сказати, що нерухомість це найвигідніші вкладення з точки зору прибутку. Не варто боятися починати таку діяльність, маючи невелику суму грошей, при правильній політиці, можна за короткий час стати успішним інвестором.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99