Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як зберігати гроші вдома

Автор: Vladislav
17.07.2016 10:07

У багатьох людей скупчуються готівкові заощадження - не всі довіряють банкам і кладуть їх туди на депозит. Або в банках зберігається тільки частина грошових коштів, а решта - дома.

Існує багато способів зберігати гроші вдома - про них ми і розповімо в нашій статті. Перед багатьма стоїть завдання - як краще вберегти гроші, щоб не хвилюватися про їхню безпеку?

Де небезпечно зберігати гроші

Зберігаючи гроші вдома - ви піддаєте їх небезпеці, так як ймовірність крадіжки - велика, якщо ви досить надійно не захистили свою квартиру. Сучасні злодії - мають великий досвід крадіжок, вони знають всі хитрощі господарів, перед вами список місць, де не варто зберігати гроші:

  1. Шафи, тумбочки, шкатулки - найризикованіші місця для крадіжок ваших грошей;
  2. Книги в бібліотеці - злодії лего знаходять там гроші;
  3. Банки з крупою - класика для нашої країни, легка знахідка для злодія;
  4. Матрац - попурярное місце для заощаджень, але всім відоме;
  5. Побутова техніка - цікаве місце, але кримінальні елементи і там будуть шукати;
  6. Картини і дзеркала - попурярние місця для схованок з детективів, але добре відомі злодіям;

Кращі місця для зберігання грошей в будинку і офісі

Ми зібрали для вас кращі місця для зберігання ваших заощаджень - їх рекомендують співробітники МВС як найбільш надійні. Проте і вони не можуть забезпечити достатньої безпеки, саме тому вас може зацікавити охранная компания киев, послуги якої допоможуть вам забезпечити безпеку не лише грошей, але й майна.

  1. Бачок унітазу і труба. У бачку унітаза - є поплавок, в ньому можна розмістити грошові купюри. Перед цим треба вимкнути воду. Основний мінус - ваші заощадження складно буде витягувати, є ризик зіпсувати водотоннажність в унітазі. Труба в санвузлі - також перевірений спосіб від злодіїв.
  2. Розетка - справжня і фальшива. Злодій - обережний і нехочет втрачати час, тому в розетці - шукати гроші не буде. Мінуси - електроенергія, яку потрібно відключати перед тим як сховати в розетці гроші. Чи не рекомендуємо це робити любителям - може бути замикання. Фальшиву розетку можна поставити на вмонтовану в стіну коробку. Коробку можна зробити з дерева.
  3. Отвір в горщику від квітів - там можна зробити схованку.

Плюси зберігання грошей вдома

  1. Швидкий доступ до фінансів.
  2. Можливість змінити місце зберігання.

Мінуси зберігання грошей вдома

  1. Інфляція.
  2. Крадіжка зловмисником.
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99