Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як убезпечити себе від крадіжки грошей з банківської картки

Автор: Vladislav
06.07.2016 18:49

Кожен з нас напевно хоч раз замислювався як убезпечити себе від крадіжки грошей з банківської картки, і не важливо кредитна або дебетова це карта. Але мало хто знає, що необхідно робити щоб знизити цей ризик до мінімуму. В даному статті, наведені основні заходи щодо безпечного використання банківської карти.

Друзі сайту: на сторінці http://ganza-npf.com.ua/spravochnik-po-elektrodam/elektrody-dlia-svarki-nerzhaveiushchih-vysokolegirovannyh-stalei ви можете вибрати та придбати якісні електроди для зварювання нержавіючих металів за доступними цінами.

5 порад щодо безпечного використання карти

1. Нікому і ніколи не повідомляти реквізити своєї картки (номер картки, термін дії та CVC код). Останнім часом шахраї придумали новий спосіб красти гроші з карток. Вони відправляють людині смс, в якому написано, що їх карта заблокована і номер телефону за яким необхідно зв'язатися. Далі, якщо людина передзвонює на цей номер, вони представляються співробітником служби безпеки банку і для розблокування карти просять назвати реквізити карти. Далі шахраї відразу ж проводять оплату в інтернеті з реквізитами вашої карти.

2. Нікому і ніколи не передавайте карту і не кажіть пін-код. На карті при отриманні відразу ж поставте свій підпис. Дуже багато хто нехтує цим.

3. Запишіть на телефон номер телефону вашого банку і при втрати картки відразу ж телефонуйте в банк для блокування карти.

4. Встановіть ліміти по карті. У деяких банках можливо поставити ліміт на операції покупок в інтернеті, на зняття готівки і загальний видатковий ліміт по карті в місяць. Таке є в Ощадбанку, Приватбанку і багатьох інших. Наприклад, я по своїй кредитній карті встановив через інтернет-банк ліміт на зняття готівки 1 гривню, а послугу оплати картою в інтернеті відключив. Тобто, навіть якщо шахрай отримає в руки мою карту з пін-кодом, він все одно не зможе зняти гроші, не зможе оплатити в інтернеті.

5. Користуйтеся картами з чіпом. Картки з чіпом набагато безпечніше, ніж картки з магнітною смугою.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99