Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Таємниця великих грошей

Автор: Vladislav
05.02.2016 14:13

Як ви думаєте що таке багатство? Скриня золота? Матрац, набитий грошима? Або ж велика зарплата?
Багатство визначається часом, який ви можете прожити не працюючи активно, але при цьому ніяк не змінюючи свій звичний спосіб життя і життя своєї родини. Багатство це можливість жити не працюючи, не докладаючи якихось активних дій. Тобто за вас працюють якісь активи. За вас працює що те, що ви створили до цього.

Найпростіше що приходить на розум-це банківський депозит. Ви якимось чином зібрали певну суму грошей, поклали в банк і живете на відсотки від цієї суми. Тобто банк виплачує вам відсотки і ви живете на дану суму.

Ось це і є прикладом того самого пасивного доходу. І ось як довго ви зможете прожити на банківський відсоток і визначає ступінь вашого багатства. Багатство це не гроші, це не кількість грошей яке лежить на вашому рахунку.

 

Багатство вимірюється часом, який ви можете прожити не працюючи!

Більшість людей не розпоряджаються своїм життям і вони змушені працювати постійно. У них немає вільного часу для того щоб зайнятися улюбленою справою або побути зі своєю семьей. Саме тому багатство це не ті гроші, які ви заробляєте. Багатство це саме той час, яким ви можете розпорядитися тим чином, як вважаєте за потрібне.

До речі, компания в Англии допоможе вам знизити рівень оподаткування та ще більше примножити дохід.

Спочатку необхідно навчитися заробляти маленькі гроші, потім ви зможете навчитися заробляти великі. Але заробляти не за наймом, а заробляти своїми руками. Секрет великих грошей полягає в тому, що потрібно навчитися заробляти маленькі гроші і полюбити їх. Нехай це буде 100, 200 $. Але виходячи з цих знань, вам вже буде легше заробляти більші і суттєві для вас суми.

Багатство це:

  • * Пасивний дохід
  • * Фінансова свобода
  • * Можливість жити без активної роботи
  • * Активи
  • * Ставлення накопичення грошей до витрат
  • * Любов до своєї справи

Найголовніше - це виховати в собі підприємницьке мислення, яке і дозволить вам заробляти гроші. Запам'ятайте, що багатство це не те скільки грошей ви робите. Це те, скільки грошей ваші активи приносять вам.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99