Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як захистити гроші від інфляції

Автор: Vladislav
01.02.2016 18:30

Багато людей побоюються що буде друга хвиля світової кризи. Це й не дивно, адже всім відомо що США надрукували величезну кількість доларів, і вкинули їх в економіку для того, щоб її підняти. Відповідно економіка отримала нове підживлення і криза трохи згладився. Але насправді принципово нічого не змінилося. Це був лише невеликий допінг для економіки, в тому числі і світовою, бо американська економіка вважається найсильнішою в світі.

Дуже багато людей відчувають побоювання що можливо буде друга хвиля кризи. Але не потрібно слухати аналітиків, і читати газет, які лякають вас. Справа в тому що ніхто не знає що буде завтра. Це все знаходиться "завтра" і ми з вами не знаємо що там буде.

Але є одне велике "але". Вам повинно бути абсолютно без різниці чи буде криза чи ні. Адже всі фінансові кризи лежать тільки у вашій голові. Якщо ви не створили фінансову подушку, то вам буде дуже складно у фінансову кризу. А якщо у вас є така подушка, є активи, є множинні джерела доходу, то вам повинно бути абсолютно наплювати що зараз твориться в економіці. Адже в цьому випадку ви завжди буде забезпечені грошима і ваша сім'я також ніколи не буде відчувати потреби, тому що ви до цього вклали свої сили, свою енергію і створили ці пасивні джерела доходу, які будуть вас годувати, незалежно від того, чи існує навколо вас фінансова криза чи ні.

Друзі порталу: на сайті www.cmake.ru здійснюється викуп битих автомобілів за найкращими цінами.

А що ж з інфляцією? Справа в тому, що інфляція буде існувати завжди. Так влаштована економіка, тому що інфляція сприяє розвитку економіки. Невелика інфляція дуже благотворно впливає на економіку. І навпаки, якщо інфляції взагалі немає, є навіть такий термін дефляція, коли йде подорожчання грошей, ось це найсумніше наслідки для економіки.

Як же зберегти свої гроші від інфляції? Дуже багато людей задаються таким питанням, і саме через інфляцію не роблять накопичення, тому що вони не бачать в цьому сенсу.

У них відсутня мотивація для створення заощаджень і для створення активів. Це найбільша помилка, яку тільки можна допустити. Не попадайтеся в цю пастку!

Вся справа в тому, що інфляцію необхідно закладати в свої розрахунки коли ви складаєте свій фінансовий план, коли ставите собі певну мету. Скажімо отримувати через кілька років 2000 $ в місяць. Відповідно, вам потрібно закласти в ці розрахунки інфляцію, і виходячи з цього плану, ваша мета буде отримувати не 2000 $, а скажімо 2300 $ з урахуванням тієї інфляції, яка набіжить і яка буде з'їдати ваш майбутній дохід.

Тому інфляцію завжди потрібно брати в розрахунок і працювати на випередження. Ваше завдання створити активи, які створюватимуть більше грошей ніж інфляція встигне їх "з'їсти".

З інфляцією не треба боротися. Її потрібно використовувати, її треба брати до уваги, у свої розрахунки, і тоді нічого небезпечного для вашого добробуту не буде!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99