Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Іпотека без ризику

Автор: Vladislav
28.01.2016 12:11

Наше суспільство ділиться на дві категорії-це ті хто бере іпотеку, вважаючи це благом, й інша частина населення, яка вважає це кабалою. У цій статті ми спробуємо знайти золоту середину, а також справжнє розуміння що ж таке іпотека без ризику.

Все залежить від того як нам ставитися до іпотеки. Адже якщо брати іпотеку в розмірі 90% від вартості квартири, яку ви хочете купити, і платіж по іпотеці буде складати 50% від вашого доходу або більше, то це звичайно буде "кабалою". Адже у вас повинна бути впевненість що 15-20 років ви будете в змозі віддавати половину вашого доходу банку. І погодьтеся, це не є хорошим стимулом для розвитку людини..

Друзі сайту: вас може зацікавити інтернет-магазин Euro-technika.com.ua, в якому можна придбати якісні планшети, а також іншу техніку за низькими цінами.

Якщо ж іпотеку брати з розумом, що буває вкрай рідко у населення, то це може цілком стати комфортним варіантом. Існує варіант іпотеки без ризику. Це можна зіставити з орендованої квартирою, де вам доводиться щомісяця віддавати гроші за орендовану квартиру. У цьому випадку, іпотека не буде сильно відрізнятися від оренди квартири.

Щоб іпотека була безпечною для позичальника, скористайтеся наступними рекомендаціями:

* Щомісячний платіж по іпотеці не повинен перевищувати 30-40% від доходу сім'ї. У цьому випадку, навіть якщо в якийсь момент у вас знизиться заробітна плата, то це не позначиться на платоспроможності.
* Іпотечний кредит повинен бути в тій валюті, в якій ви отримуєте основний дохід.
* Щоб отримати необхідний рівень щомісячного платежу, потрібно до іпотеки готуватися заздалегідь. Потрібно спланувати і накопичити початковий внесок, проаналізувати умови банків, вибрати об'єкт нерухомості.

Запам'ятайте, що початковий внесок від 20% вартості житла, ця та сума, з якою можна почати замислюватися про те, щоб взяти іпотеку. Якщо у вас є 10% від вартості квартири або навіть менш, то краще вам почекати з іпотекою.

При дотриманні цих рекомендацій, ви можете спокійно вийти на ці комфортні 30-40% платежу за іпотекою. У цьому випадку іпотека буде без ризику.

Виплата іпотеки для людей до 45 років проходить досить комфортно через те, що їхні доходи ростуть, тому що вони стають більш затребуваними і досвідченими фахівцями. А платіж по іпотеці залишається тим же самим. І виходить так, що якщо ви все грамотно розплануєте, ви зможете швидше розплатитися по іпотеці. Платіж буде зберігатися, а доходи рости. І виходячи з цього, іпотека буде з кожним роком все менше вас напружувати.

Нерухомість - це завжди вигідне вкладення грошових коштів. А якщо ви закладете в іпотеку і кар'єрне зростання, то розрахуватися з іпотекою ви зможете не за 20 років, а всього лише за 5-8

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99