Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як прожити на одну зарплату

Автор: Vladislav
22.01.2016 18:20

Для того щоб зрозуміти, чи зможете ви прожити на одну зарплату, потрібно визначити основні категорії вашого бюджету, куди йдуть гроші. Це можуть бути як побутові витрати, наприклад оплата послуг ЖКГ, так і купівля одягу та розваги. Постарайтеся підрахувати скільки грошей ви витратили на розвагу за минулий місяць.

Коли ви порахуєте всі основні категорії витрат, постарайтеся скласти прогноз бюджету на наступний місяць на підставі звіту за попередній місяць. Якщо у вас вийшло, то ви з легкістю зможете зробити розрахунок бюджет на наступний квартал або навіть на рік вперед.

Ці звіти дозволяють вам точно знати ту суму, яку ви заробите і яку суму ви зможете витратити. Ці звіти і допоможуть вам навести порядок у ваших особистих фінансах, тому що якщо ви не навчитеся керувати своїми грошима, то гроші почнуть управляти вами.

Статистика показує що мінімум 10% наших доходів іде на всілякі дрібниці, замість покупки яких можна було відкладати цю суму. Дуже часто ми купуємо непотрібні гаджети або новинки останніх моделей телефонів, хоча можна почекати кілька місяців і ця ж модель телефону буде коштувати на 20% дешевше.

Друзі сайту: вас можуть зацікавити новые автомобильные палесосы, якщо салон вашого автомобіля часто забруднюється.

Звичайно найдієвіша відповідь на питання "як прожити на одну зарплату" буде "заробляйте більше". Але тим людям, хто з якоїсь причини не може заробляти більше своєї зарплати, пропоную вивчити кілька способів позбавлення від ваших фінансових проблем:

1. Знайдіть нову роботу. Якщо у вас маленька зарплата, то вирішити цю проблему можна за допомогою зміни роботи з більшою заробітною платою.

2. Навчайтеся! Регулярно інвестуйте в свою освіту. Це може бути курси підвищення кваліфікації або отримання нової спеціальності. Регулярно купуйте книги з саморозвитку. Такі інвестиції окупляться з лишком.

3. Почніть економити! Не купуйте дорогі товари і послуги. Адже продукти можна купувати в недорогих магазинах економ класу, а одяг купувати в період хороших знижок.

4. Складіть план! Свій сімейний бюджет ви повинні ретельно планувати. Запищите на листку паперу всі свої витрати. Коли ви побачите наочно цей список, ви зможете проаналізувати його і знайти ті пункти від яких ви можете з легкістю відмовитися.

5. Робіть hand made! Вам потрібен хороший подарунок на день народження друга? Так зробіть його власними руками. Потрібен новий светр? Просто купіть пряжу і зв'яжіть його. Потрібно замінити капає кран на кухні? замініть його самі, адже з цим може впорається будь-який чоловік.

6. Встановіть прилади обліку! Щороку послуги ЖКГ дорожчають приблизно на 10-20%. Просто поставте в квартирі лічильники і вкладені гроші окупляться всього за один рік.

7. Зробіть стабілізаційний фонд! Наші бабусі, ховаючи гроші в панчосі, називають це "заначкою на чорний день". Але краще якщо ви будете регулярно відкладати по 10% від своєї зарплати на рахунку в банку. Таким чином ви зможете вберегти свої накопичення від злодіїв і отримаєте додатковий дохід у вигляді банківських відсотків.

8. Займайтеся спортом! забудьте про сигарети і алкоголь. Це забирає багато грошей, а болючим людям важче заробляти гроші. Ви зможете значно заощадити якщо відмовитеся від шкідливих звичок і впустіть здоровий спосіб життя в своє життя.

9. Розширюйте свої горизонти! Постійно шукайте нові можливості для заробітку. Знайомтеся з новими людьми, адже зв'язку можуть дати хороші можливості. Пропонуйте не нав'язуючи, свої послуги.

10. Знайдіть мрію! Всі відомі мільйонери в один голос стверджують, що якщо постійно думати про багатство і старанно працювати, то ваші думки рано чи пізно матеріалізуються і ви знайдете заслужений успіх.

Якщо у вас все ще постає питання про те як прожити на одну зарплату, то просто знову перечитайте список цих рад і незабаром помітите що ваш добробут покращився.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99