Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як заробити гроші

Автор: Vladislav
22.01.2016 18:16

Мабуть, найбільше людини хвилює питання як заробити гроші. Можливість швидко стати власником величезного статку завжди цікавила людей. У цій статті ми розберемо найосновніші способи як можна заробити гроші.

Що потрібно робити, щоб заробляти гроші? Справа в тому, що немає якоїсь єдиної формули успіху, яка могла б озолотити будь-якого потребує. Тут кожен робить свій вибір!

Влаштуйтеся на високооплачувану роботу!

Звичайно не найвдаліший варіант, але для початку можна влаштуватися і на роботу за наймом. Немає нічого поганого яке той час попрацювати "на чужого дядька". Швидше за все найману працю не принесе вам великих доходів, але чим більше навичок у вас буде з'являтися, тим зростають шанси знайти роботу з гідною оплатою.

Здобудете гарну освіту!

Багато хто тут можуть навести приклад Стіва Джобса і Білла Гейтса, які не мають вищої освіти. Але тут потрібно розуміти геніальність цих людей, і це швидше виняток з правил ніж норма. Не раджу в цей плані їм наслідувати. Багато успішних людей навряд чи змогли добитися таких результатів, якби у них не було відповідних знань. пам'ятайте, що тільки освіта і самовдосконалення приведуть вас до успіху.

Друзі сайту: ви можете заказать ролики генератора відмінної якості для свого авто за низькими цінами.

Створіть інтернет ресурс!

Як варіант, ви можете створити свій веб сайт і регулярно отримувати дохід від реклами, розміщеної на ньому. Теоретично це звичайно зробити просто, а от на практиці виявляється зовсім нелегко. Сучасного користувача мережі інтернет зараз здивувати стає все складніше і складніше. Але для цього не потрібно винаходити колесо, а необхідно бути просто краще ніж конкуренти у вашій ніші.

Створіть свій бізнес!

Якщо у вас є вільні грошові кошти, то ви можете вкласти їх у розвиток власного бізнесу. Безумовно, це ризикований захід. Гарантій що справа буде успішною ніхто дати не може. Але якщо у вас є готовий бізнес-план як здійснити вашу бізнес ідею, то спробувати ризикнути все ж варто. Запам'ятайте, що жоден мільйонер не зробив свій стан на роботі за наймом. Успіх завжди починається з власної справи.

Займіться інвестуванням!

Найбільш дохідні сфери це бізнес та інвестування. Навіть якщо ви володієте незначною сумою, то має сенс їх грамотно інвестувати. Це може бути напрмер банківський депозит з хорошою процентною ставкою. Також, частину свого прибутку ви можете вкладати на розвиток вашого бізнесу. Не можна забирати з бізнесу весь прибуток. Мінімум 30% ви повинні закладати на його розвиток. найголовніше-не потрібно зберігати гроші будинку- нехай вони працюють і приносять вам дохід.

Якщо ви хочете щоб у вас завжди було багато грошей, то усередині працюйте над етім- вчіться, будуйте плани на майбутнє, завжди крокуйте вперед і ніколи не зневіряєтеся, якщо з першого разу у вас не буде виходити. Не вийде в перший раз, вийде в сто першого.

Гроші-це стан вашого мислення, і то скільки їх у вас буде, залежить саме з нього.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99