Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як економити гроші

Автор: Vladislav
22.01.2016 18:10

Якщо ви стали на шлях економії грошей, то це може означати що ви все таки готові рішучості на купівлю великої покупки, такої як автомобіль або власна оселя. У цьому випадку, звичайно вам доведеться навчиться економити. А економити можна ось на чому. У цій статті ми розглянемо десять порад як економити гроші.

1. Навчіться виділяти собі певну суму на кожен день. Як правило, в нашому гаманці завжди знаходяться гроші "із запасом". Так, про всяк випадок. а адже таким чином ви не думаючи, купуєте все що хочете. А адже якщо покласти в гаманець скажемо тільки 100 $, то і витратити ви не зможете більше цієї суми.

2. По завершенні дня, вам необхідно записувати все те, на що ви витратили гроші і обводите ті позиції у вашому списку, без яких ви цілком могли б обійтися. Надалі робити такі покупки вам належить уникати.

3. Над кожним днем ​​напишіть цифру, яку ви можете витратити за день. Це буде своєрідною нормою. Також ви повинні написати скільки витратили насправді. Щоб назавжди відучитися від звички попусту тринькати гроші, можна порекомендувати штрафувати себе на цю різницю. Тобто на наступний день ваша норма повинна зменшиться на цю суму.

4. У день, коли ви отримуєте заробітну плату, не варто заходити в магазин. У магазин можна піти вранці, а вечір присвятити складання списку покупок.

Друзі сайту: можливо вам знадобляться якісні авто помпы для шевроле, які можна придбати онлайн за лояльними цінами.

5. Постарайтеся тримати свої гроші в банку. Погодьтеся адже гроші на пластиковій картці мають менший спокусою їх витратити, ніж хрусткі купюри у вашому гаманці.

6. Ніколи не варто ходити в магазин, коли у вас голодний шлунок. Статистика показує, що голодна людина купує до 30% зайвих товарів. Як правило, це ті продукти, без яких ви цілком можете обійтися.

7. Ніколи не беріть у борг і по можливості ніколи не давайте в борг. Це погана звичка, яка руйнує розуміння того, скільки у вас грошей в обороті вашого сімейного бюджету.

8. Харчуйтеся домашньою їжею. Ходити в кафе і ресторани краще за яким небудь значного приводу, а не в день після отримання зарплати.

9. Встановіть лічильники на світло, воду і газ. Ви й не здогадуєтеся яка це буде колосальна економія грошей, скажімо за рік.

10. Користуйтеся знижками. Напевно у ваших друзів повно дисконтних карт від різних магазинів. Так от, просто не соромтеся просити їх про це, і ви зможете істотно економити.

Якщо ви будете дотримуватися цієї системи, то ви зможете скоротити ваші витрати від 30 до 50%, навчитеся як економити гроші, і таким чином, зможете знайти гроші на свою мрію.

Пам'ятайте, щоб навчитися економити гроші і робити це постійно, потрібно перетворити цю звичку в спосіб життя і тоді всі ваші плани мрії і будуть здійснюватися!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99