Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке оцінка нерухомості?

Автор: Vladislav
14.01.2016 22:11

Сьогодні багато хто воліє брати кредити. Досить часто стали зустрічатися вигідні умови - так чому б і не взяти? Однак при оформленні кредиту найчастіше необхідний або поручитель, або відповідна застава.

Більш докладно про оцінку нерухомості Ви зможете дізнатися на сайті http://оцінка.укр. Варто відзначити, що оцінювач потрібен не тільки, коли закладається майно. Наприклад, банк повинен точно знати стан квартири, яку Ви збираєтеся придбати в іпотеку.

Принципи оцінки нерухомості

Припустимо, Ви хочете продати нерухомість, але хочете, щоб продаж відбувся максимально швидко. При цьому немає ніякого бажання продавати квартиру або особняк нижче його вартості.

Як же дізнатися його фактичну вартість? Оцінка ринку нерухомості на предмет пошук аналогів навряд чи увінчається успіхом.
Можливо, Ви навіть знайдете схожу нерухомість, але все одно, вона буде розташовуватися на інший локації, що може значно вплинути на ціну, як у сторону підвищення, так і в протилежний їй бік.

Позитивні сторони запрошення оцінювача:

  • фахівець дозволить дізнатися реальну ціну нерухомості;
  • при оцінці будуть виявлені недоліки;
  • консультація з фахівцем дозволить отримати конкретні рекомендації, які допоможуть максимально підвищити вартість нерухомості.

Суть полягає в тому, що після спілкування з фахівцем, Ви зможете провести в квартирі або приватному будинку деякі зміни (найчастіше незначні), які, по-перше, виділять Вашу пропозицію на ринку нерухомості, по-друге, дозволять збільшити вартість нерухомості настільки, наскільки це можливо в принципі.

Іпотечна історія: як взяти кредит

Жоден банк не видасть кошти, не розуміючи, на що вони будуть витрачені. У деяких випадках банк навіть може вимагати присутності свого повноважного службовця на укладенні угоди купівлі нерухомості. Однак у цій ситуації є й зворотний бік. Завдяки фахівцю, Вас не вдасться обдурити.

Він виявить всі недоліки і встановить реальну ціну нерухомості. Якщо вона продавця не влаштує, можна сміливо йти - Ви нічого не втратите. Швидше навпаки позбудетеся від проблем. Природно, послуги оцінювача - це не безкоштовна опція. Точніше кажучи, оплата його праці вже входить в необхідний збір.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99