Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Офшор як метод оптимізації податків і збереження активів

Автор: Vladislav
07.01.2016 14:08

Для оптимізації податкових витрат, а в деяких випадках для охорони активів, багато бізнесменів широко використовують можливості офшорних зон, яких на сьогоднішній день достатня кількість, для ведення підприємницької діяльності.

Але не все так просто, як здається, на перший погляд, і використання офшору завжди викликало і викликає чимало запитань як організаційного плану, так і практичного застосування. Будь-який варіант оптимізації оподаткування має свою специфіку, яка пов'язана не тільки з самої офшорною зоною, але і з рядом нюансів, від реєстрації до статутної діяльності.

 

Вибираючи ту чи іншу зону для реєстрації компанії, бізнесменові слід знати особливості місцевого законодавства, інвестиційний клімат, податкову політику держави, так як всі ці фактори суттєво впливають на подальшу підприємницьку діяльність. Крім цього здійснити переказ в офшор досить просто.

Найбільш затребуваними і популярними є офшори на Маршаллових і Багамських островах. Не відстають від них Британські Віргінські та Кайманові острови, Сейшели і Панама. У цих зонах цілком сприятливий інвестиційний клімат, мінімальні ставки оподаткування, а в деяких країнах в перші роки діяльності, компанії взагалі звільнені від сплати податків. Тому наші співвітчизники, які прагнуть вкласти гроші з мінімальними втратами для себе, обирають саме ці зони.

Більше інформації на сторінці auroracons.com.ua/ru/s_vse_ob_offshorah - про всі особливості офшорів.

Але не тільки економічні стимули сприяють розширенню практики реєстрації компаній в офшорах. Тут досить розвинений такий правовий механізм, як захист конфіденційності. Дані про власника бізнесу не розкриваються і не підлягають широкому розголосу.

Крім конфіденційності, дуже надійно охороняється комерційна таємниця, яка не дозволяє розголошувати відомості про постачальників.

Мабуть, одним з основних переваг для офшорних компаній, є відсутність валютного контролю. А це в свою чергу, дає можливість власнику бізнесу зберегти активи. Також офшорний бізнес за імпортно-експортними операціями, має можливість уникати втручання у фінансово - господарську діяльність підприємства, маючи в активі такий інструмент, як спрощена процедура валютного контролю.

Виходячи з цих принципів, які широко проповідуются в офшорних зонах, компанія може з 100% гарантією мінімізувати своє оподаткування, і тим самим зберегти активи.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99