Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Куди вигідніше вкласти гроші?

Автор: Vladislav
12.12.2015 13:53

Сьогодні все більше і більше людей цікавляться способами отримання пасивного доходу. Інформаційне суспільство диктує нові, особливі умови життя: розмір прибутку тепер зовсім не обов'язково прямо пропорційний кількості виконаної роботи. Наявність вільних коштів відкриває можливості для інвестування та отримання прибутку. Куди ж краще вкласти гроші, щоб мінімізувати ризик їх втрати і помножити свої заощадження?

Вкласти гроші в банк

Найочевиднішим і популярним рішенням є банківський вклад. Його перевагою є відсутність ризику, гарантована державною системою страхування. Але й високого доходу тут чекати не варто: інфляція зведе і без того невелику очікуваний прибуток до мінімуму.

Вкласти гроші в бізнес

Також надзвичайно поширеним варіантом вкладень є інвестування коштів у бізнес. Підприємці постійно потребують інвестицій для успішного старту, а також для розвитку і розширення бізнесу. Особливо це стосується малого бізнесу. Варто пам'ятати про те, що завжди значний ризик банкрутства бізнесу. Кром того, такий високий поріг входу підходить не всім. Те ж можна сказати і про інвестиції в нерухомість.

Друзі сайту: можливо вам знадобиться бюро переводов в киеве, яке професійно перекладу будь-які документи на потрібну вам мову за доступними цінами.

Вкладення в ПІФ

Ще один загальновідомий варіант для інвестицій - пайові інвестиційні фонди (ПІФ). Паєм є частка у фонді, її вартість відносно не велика. Компанії, що управляють ПІФами, зазвичай працюють у сфері торгівлі акціями. Слід зазначити, що представники компанії далеко не завжди реально зацікавлені в отриманні інвестором прибутку і існує ризик втрати вкладених коштів.

Вкладення грошей в інтернеті

Немає потреби говорити про те, яку колосальну кількість пропозицій заробити в мережі різними способами постійно зустрічає кожен користувач інтернету. Найпоширенішою схемою проектів заробітку в інтернеті є горезвісна піраміда. Зокрема, дуже поширені проекти-хайпи. Хайпи - це інвестиційні піраміди, що відраховують щоденну прибуток інвестору у вигляді відсотків. Через широкого масштабу поширення шахрайства та недостовірної інформації у цій сфері можливість заробітку від інвестування в хайпи представляється досить примарною.

Вкладення грошей у форекс

Нарешті, в даний час все ширше поширюється тенденція до заробітків на ринку форекс. Для цього способу необхідно ретельне вивчення економічних тенденцій і орієнтація в сучасній фінансовій сфері.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99