Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Купівля антикваріату як інвестиція

Автор: Vladislav
01.12.2015 21:18

Диверсифікація інвестиційного портфеля є обов'язковим фактором для стабільності капіталу. Антикваріат, у свою чергу, є відмінним інструментом для реалізації поділу вкладень.

Чи можливо отримати дохід від інвестицій в антикваріат? На що звернути увагу? Що відноситься до поняття "антикваріат"? Відповіді на ці та деякі інші питання ви знайдете в даній статті.

Що таке "антикваріат"?

Термін "антикваріат" з латинської мови перекладається як "старовинний". На інвестиційному ринку до антикваріату відносяться не просто старі речі, але предмети, що представляє певну цінність.

В якості антикваріату можуть виступати:

  • Картини та рукописи;
  • Автомобілі;
  • Монети та банкноти;
  • Ювелірні прикраси;
  • Меблі та скульптури.

Вік предметів, що відносяться до "антикваріату", починається від 50-років.

Як отримати дохід від інвестицій в антикваріат?

Багато при диверсифікації інвестиційного портфеля розглядають антикваріат не стільки як інструмент дохідний, скільки як сберегающий. Однак, безумовно, при професійному підході торгівля старовинними цінностями є дуже прибутковою справою.

Наприклад, полотно знаменитого художника Пікассо - "Хлопчик з трубкою" - придбане на початку 60-тих роках минулого століття за 30,000 доларів, на початку двохтисячному було оцінено в 104,000,000 доларів.

Друзі сайту: можливо вас зацікавить професійне маркетинговое агентство, яке може надати послуги з організації подій, реклами, маркетингових досліджень за доступними цінами для вашої компанії!

Безумовно, вартість долара значно змінилася за 50 років, але прибутковість даної Інвест також очевидна. Зрозуміло, таких угод один на мільйон і перед тим як у щось вкладатися, потрібно провести оцінку антикваріату.

Як отримати такий дохід? На базовому рівні, диверсифікація інвестиційного портфеля і торгівля антикваріатом схожа на фондову біржу - вам необхідно придбати "товар" дешевше і продати дорожче.

"Підводні камені"

Безумовно, ринок антикваріату - це величезна індустрія, історія якої обчислюється століттями. Для того, щоб максимально зменшити ризики при диверсифікації інвестиційного портфеля даними фінансовим інструментом необхідно знати безліч нюансів.

Ось деякі з них:

Стартовий капітал

Антикваріат є одним з найдорожчих "товарів". Для входу на цей ринок в потрібний від 50 до 100 тисяч доларів. У продажу зустрічається досить велика кількість лотів і значно меншої вартості, проте їх ліквідність, а значить і інвестиційна привабливість значно нижче.

Мода в антикваріаті

Незважаючи на те, що ринок старовинних речей може здатися статичним, в ньому з определённосй періодичністю і закономірністю виникають свої тренди і модні напрями. Наприклад, сьогодні спостерігається значне зростання уваги до старовинного зброї.

Інтернет-ресурс finance.bigmir.net відображає зростання продажів відносно минулого року:

  • Зброя - 2,6 разів;
  • Нумізматика - 0,95 разів;
  • Столове срібло - 0,83;
  • Картини та антикварні меблі - 0,73.

Структура продажів:

  • Нумізматика - 35%;
  • Картини та антикварні меблі - 5,3%;
  • Столове срібло - 5%;
  • Зброя - 4,6%.

Зростання популяних певній галузі антикваріату підвищує попит на неї, що, у свою чергу, за законами ринку підвищує і її вартість.

Колекціонування

Ще одним важливим фактором, який необхідно враховувати при диверсифікації інвестиційного портфеля за рахунок вкладень в антикваріат явяляется колекційність "товару".
Іншими словами, якщо ви будете планомірно купувати, наприклад, картини одного художника або монети Римської імперії певного періоду, то вартість колекції буде значно вище, ніж сукупна ціна всіх предметів. Однак необхідно відзначити:

  • Чим більше і дорожче колекція, тим менше її ліквідність.
  • Зустрічаються експонати, що не відносяться до яких-небудь колекціям.

У даній статті ви могли познайомитися з основою диверсифікації інвестиційного портфеля за рахунок антіваріата. Це відмінний інсутрмент для заощадження цінності капіталу, а при належному підході і для його збільшення.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99