Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як взяти кредит і не потрапити в боргову яму?

Автор: Vladislav
17.01.2017 01:44

Кредит, особливо, досить великий - це серйозне випробування не тільки для фінансів, але і для морального стану і духу позичальника. Кредити потрібно ретельно розраховувати і за часом, і за рівнем доходів, і по тому, що можна зробити заради того, щоб повністю їх віддати, не звертаючись до складності з перекредітованієм або не отримувати штрафних санкцій.

 

Тому перший відповідь на питання: «Як уникнути боргової ями?» Полягає в тому, щоб правильно і ретельно все продумати до того, як робити якісь би там не було дії. Для того, щоб отримати перемогу над кредитом, потрібно мати достатній дохід. Це перша і головна умова кредитування. Якими б не здавалися безвихідними умови або який би термінової не була потреба, слід в першу чергу, оцінити можливості отримання грошей, і тільки потім приймати рішення про кредит.

Якщо раніше банки з великою охотою видавали кредити, не замислюючись про те, як позичальники будуть їх повертати, то після криз 2004 року, 2008 року і 2011 - 2013 роки. банки стали дуже уважно оцінювати всіх позичальників і не прагнуть видавати кредити, які потім перейдуть у розряд безнадійних.

Потрібно розуміти, що безвихідь тільки здається таким. Якщо платежі по кредиту будуть займати більше, ніж можна витратити від середнього щомісячного заробітку, з огляду на всі поточні витрати на їжу, комунальні платежі, платежі за житло, якщо такі є і на інші невідкладні потреби, то брати кредит не можна ні в якому разі. Не можна і навіть злочинно розраховувати на те, що вдасться «під тиском кредиту» знайти нові можливості, поміняти мислення і знайти хорошу роботу за всяку ціну. Як правило, цього не відбувається, та й не може статися. Якщо людина протягом багатьох років не міг видавати з себе деякі ресурси, то і немає ніякої можливості змусити його якимось чином це зробити в майбутньому.

Кредитування - це розрахунок тверезої реальності. Для того, щоб точно і правильно віддати кредит, потрібно бути уважним, точним і старанним. Слід точно слідувати суворим графіком платежів і постійно комунікувати з банком з питань будь-яких проблем або складнощів, які коли-небудь виникали. Якщо ж умови з якихось причин змінилися, або виникла потреба, яка змушує негайно взяти ще один кредит, то потрібно, в першу чергу, звертатися в банк з питань реструктуризації або викупу кредиту іншим банком. В такому випадку буде можливість отримати потрібну суму грошей, розподілену більш легким способом з меншими місячними платежами.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99