Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Малий бізнес. Кредитування

Автор: Vladislav
30.12.2016 23:18

Мале підприємництво - сьогодні це не тільки істотна складова частка ринкового господарства нашої країни, але максимально гнучка і зручна форма роботи, досить ефективна і практично не має ніяких підводних каменів, в силу своїх можливостей система.

 

Варто зауважити, що з кожним роком роль малого бізнесу і підприємництва збільшується, і це не дивно. Дуже багато в наші дні починають свою справу і ведуть досить успішний і активний малий бізнес, все тому, що набагато легше і цікавіше працювати на себе, ніж на начальника. Але, варто зауважити, що відсоток тих, хто тільки думав про свій бізнес теж пристойно великий, і в основному однією з головних причин, яка зупиняє людей - це початковий капітал.

Для відкриття будь-якої справи, будь то магазин або кіоск з газетами необхідний початковий капітал, якщо у вас немає власних коштів, можна спробувати звернутися в банк або будь-яку іншу кредитну організацію і отримати мікрокредит на відкриття свого малого бізнесу. До слова сказати, на такі цілі банк, як правило, видає або споживчий вид кредиту, або цільовий кредит, який ви зобов'язані будете реалізувати безпосередньо на відкриття своєї справи. Те, який кредит вам схвалити, в основному вирішує сама кредитна організація або банк.

До речі, якщо вам потрібні якісні комплектующие для душевых кабин, завітайте на сайт dushfurnitura.com.ua, де можна придбати все необхідне за низькими цінами.

Так само варто зауважити, що залучення потрібного обсягу грошових коштів неможливо без державних програм і розвитку різних кредитних і фінансових інститутів в нашій країні. Дійсно, зараз досить легко знайти різні конкурси для молодих підприємців, спрямовані на отримання грантів і грошових премій для відкриття або розширення своєї справи. Серед початківців і вже працюючих підприємців такі конкурси і програми цінуються, адже це хороша можливість поліпшити свої справи на ринку даних послуг. Кредитування даних програм грає для нашої держави дуже велику і досить важливу роль, адже далеко не секрет, що розвиток такого підприємництва сприяє економічному розвитку нашої країни.

Даний бізнес виконує цілий ряд дуже важливих, значущих завдань, як економічних, так і соціальних, це і забезпечення зайнятості людей, і збільшення розмірів податкових відрахувань до бюджету, не варто забувати і про зростаючої конкуренції і багато іншого.

Побудувати свій бізнес сьогодні досить легко, в порівнянні з минулими роками, і будь-хто може цілком це зробити, потрібно лише бажання, завзятість і цілеспрямованість.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99