Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види кредитів

Автор: Vladislav
30.12.2016 00:03

Банківська політика щодо кредитів розвивається дуже стрімко, тому що сучасні банки намагаються залучити і задовольнити потреби клієнтів з різними фінансовими можливостями і положенням.

В результаті стає досить важко розібратися і вибрати найбільш вигідну пропозицію на кредитному ринку. Для початку необхідно з'ясувати, які типи кредитів існують взагалі. Спочатку розрізняють міжнародні, державні та споживчі позики, які в свою чергу поділяються на найрізноманітніші підтипи і підвиди. З тим, які ще види кредитів існують, розберемося далі.

Найпопулярніший тип - разове кредитування

У цьому випадку клієнтові видається вся сума позики разом. До таких кредитах відносяться іпотечні та споживчі. Але при цьому в якості позики клієнт отримує, наприклад, квартиру, якщо це іпотечне кредитування.

Відсоток визначається терміном, сумою кредиту, заставою, а також фінансовим становищем клієнта. Відразу після відкриття кредиту, на наступний день, відсотки починають «капати» аж до повного погашення використаної суми. У деяких випадках також існує комісія за дострокове погашення зобов'язань.

До речі, здесь ви можете отримати швидкий кредит онлайн без відмови.

Кредитна лінія: на все і відразу

Мається на увазі відкриття декількох кредитів, оформляються за один раз і на тривалий термін. Найчастіше підприємці вибирають цей кредит для бізнесу через можливу економію часу і спрощеної схеми отримання. При цьому вказується загальний ліміт, який клієнт зобов'язаний погасити певними частинами виплат.

Кредитна лінія може бути оформлена з лімітом кредитування або з лімітом заборгованості. Ліміт заборгованості має на увазі, що клієнт не може перевищити певну суму заборгованості при користуванні позикою. Кредитний ліміт дозволяє користуватися коштами банку в рамках певної суми. Дана послуга може бути надана тільки тим банком, в якому був відкритий свій розрахунковий рахунок. Якщо клієнта вважатимуть платоспроможним, то позика надається без застав і поручителів.

Овердрафт: гроші «ненадовго»

Окремий вид кредиту. Так зване «короткострокове кредитування». Термін, що походить від англійського overdraft, іменує практику, при якій клієнт займає певну суму у банку в разі, наприклад, відсутність коштів на розрахунковому рахунку. Гроші даються на короткий термін.

Раніше такий вид позики надавався лише юридичним особам, а тепер послугою можуть скористатися і фізичні особи.

Що стосується позики великих грошових сум в овердрафт, то цю можливість потрібно заслужити довіру банку за рахунок хорошої кредитної історії та / або при довготривалій співпраці з банком.

При оформленні послуги банк може висувати такі вимоги: ведення бізнесу не менше 6-12 місяців, іноді заставне забезпечення позики, поручительство третіх осіб або поручительство власника бізнесу.

Перш ніж зробити свій вибір, уважно вивчіть умови договору.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99