Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як провести рефінансування кредиту?

Автор: Vladislav
22.12.2016 02:35

Сьогодні майже кожна людина мала справу з кредитними угодами, в якості поручителя або безпосередньо позичальника. Часом взяти кредит видається куди реальніше, ніж довгі роки збирати гроші на покупку квартири або машини і в результаті втратити можливість придбати бажане через постійно зростаючих цін!

 

Взяти кредит - це тільки початок. І добре, якщо на протязі всього терміну кредитування незмінними залишаються доходи і витрати позичальника. А що якщо життєві обставини змінилися, і тепер виплачувати щомісячні внески стало непосильним тягарем. Або ж умови, на яких було взято кредит, тепер в сучасних умовах здаються дуже невигідними і в банках з'явилися більш привабливі пропозиції. На такий випадок банк може запропонувати провести рефінансування кредиту, що діє.

Поняття рефінансування

У чому суть рефінансування. Рефінансування (перекредитування) - це зміна істотних умов кредитної угоди в сторону, більш сприятливу для позичальника.

Якщо припустити, що позичальник має кілька кредитів у різних банках, то їх консолідація в одному банку (з більш вигідними умовами) дозволить зменшити переплату по кредитах, можливо, зменшити свій щомісячний внесок, і вносити платіж за все один раз в місяць за однією кредитною угодою. Результат від виробленого рефінансування більш відчутний на довгострокових кредитах на велику суму.

Що потрібно для рефінансування кредиту?

Від позичальника особливих зусиль не потрібно. Спочатку потрібно бажання зробити свій кредит дешевше. Необхідно серед безлічі кредитних організацій вибрати для себе ті умови, які оптимально підходять вимогам. Це може бути сторонній банк, або банк, в якому вже є кредит. У другому випадку процедура відбувається за спрощеною схемою. Необхідно звернутися в банк з документацією, для проведення процедури рефінансування.

Якщо колишній кредит був оформлений під заставу, то заставу переоформляється на нового кредитора. Старий кредит гаситься грошима, отриманими за новим кредитом.

У яких випадках здійснюється рефінансування:

  • • коли позичальник бажає знизити ставку по кредиту в силу ситуації, що змінилася на ринку;
  • • якщо позичальник бажає об'єднати всі свої діючі кредити в один. У підсумку зменшуючи свою переплату;
  • • в ситуації, коли позичальник бажає змінити валюту кредиту. Якщо позичальник впевнений, що в найближчому майбутньому коливання валюти знизять його витрати по кредиту.

Рефінансування допоможе відкрити нові шляхи управління власними фінансами. І якщо кредитні зобов'язання все ж висять над вами, спробуйте зробити їх менш обтяжливими для себе!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99