Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості кредитів

Автор: Vladislav
15.12.2016 00:02

Вигідність кредиту багато позичальників продовжують оцінювати по річній процентній ставці. Такого роду підхід є в корені неправильним. Звичайно, при рекламуванні банкам своїх послуг в сфері кредитування простіше залучити клієнтів, вказавши лише єдино привабливу і мінімальну цифру - ставку по відсотках. Але справи в тому, що вона не є загальним і остаточним показником всіх переплат по позиці.

 

Більшість додаткових витрат на кредит спочатку замовчується. Хоча уважний потенційний позичальник ще на етапі подачі заявки на позику для ІП може помітити, що він уже почав витрачати свої кошти. Йдеться про стягування так званої комісії за розгляд заявки. Благо, що останнім часом її вимагають сплачувати тільки при розгляді можливості видачі великих грошових кредитів.

Зауважте, що на сайті dengiclick.kz ви можете отримати позику на вигідних умовах швидко та просто!

Наступний етап додаткових переплат по кредиту починається в момент підписання кредитного договору. Їм можуть бути передбачені такі разові платежі як:

  • - Комісія за відкриття позичкового рахунку;
  • - Комісія за організацію кредиту або видачу позики;
  • - Комісія за отримання кредиту у вигляді готівкових грошових коштів.

Надалі, поки ви будете виплачувати кредит і основні відсотки по ньому, з вас також регулярно можуть стягуватися такі платежі як:

  • - Щорічне страхування - заставного майна, вашому житті і здоров'я або втрати роботи;
  • - Комісія за регулярне обслуговування кредиту, яка може стягуватися щомісяця або один раз на рік;
  • - Комісія за внесення грошових коштів на кредитний рахунок готівковим способом оплати.

При отриманні позики в обраному банку, необхідно звертати увагу і на кількість додаткових офісів або пунктів прийому грошових коштів. Адже якщо поблизу від вашого місця проживання не виявиться таких, доведеться проводити платіж шляхом перерахування кредитних внесків з особового рахунку найближчого від вас банку. А комісія за такі переклади стягується чимала.

Ще рекомендується звертати увагу на умови дострокового погашення всього кредиту, або його частин. Справа в тому, що незважаючи на законодавчу заборону відмовляти клієнтам перш обумовленого в договорі кредитування терміну виплачувати кредит, багато банків встановлюють тимчасові обмеження на цю послугу. Як правило, договором позики великих грошових сум передбачається неможливість його повного повернення раніше ніж через 3 - 6 місяців після укладення. Відповідно, погасити кредит і не сплачувати за нього відсотки з усіма додатковими внесками ви не зможете.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99