Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види кредитів

Автор: Vladislav
14.12.2016 23:39

Коли ви таки зважилися взяти кредит, треба подумати, для чого ми будемо брати, на які потреби? Кожен кредит має свою особливість (спосіб оплати, час погашення, відсотки і ін.). У цій статті розберемо які існують кредити в нашому світі.

Для знань буде перераховано невелика частина видів кредитів:

Кредит овальний (авальний) - цей кредит носить характер непрямого кредитування, тобто, банк не видає гроші, а виступає в ролі поручителя за зобов'язаннями клієнта перед іншими особами.

Зверніть увагу, що на сайті https://moneyveo.ua/ ви можете отримати кредит онлайн за кілька хвилин і на вигідних умовах!

Кредит банківський - кредіт.основанний на довірі. Таким кредитом користуються клієнти мають хороші фінансові відносини з банком

Кредит речовий - це кредит, заснований на тому, що б обличчя залишило під заставу будь-яку річ і отримало фінансові кошти, тим самим ця річ автоматично залишиться у банку, якщо кредит буде прострочений.

Кредит затребуваний - це дуже небезпечний вид кредиту. Небезпечний він тим, що отримавши його, ви будете зобов'язані повернути його повністю, відразу після вимоги про це банку, в повному розмірі, а якщо ви цього не зробите, то банк подасть на вас до суду і в судовому порядку забере те, що йому належить .

Кредит гарантований - це кредит, який надається під гарантію будь-якого державного органу, іншого банку, організації, або посадової особи. Суть його в тому, що б за вас поручився хто то. І тоді в разі вашої не виплатили, це особа або орган буде відповідати перед банком, замість вас.

Кредит іпотечний - це вид кредиту, яким ви купуєте нерухомість, під її заставу, тобто гроші вам надає кредитна організація, на придбання нерухомості. Його особливість в дуже маленьких відсотках, і великим терміном. Зазвичай це десять - п'ятнадцять років.

Кредит короткостроковий - це кредит на невеликі суми і дуже короткий термін, не більше 1 року.

Кредит ломбардний - це такий вид кредиту, в якому ви закладаєте легко реалізоване рухоме майно, в за гроші, а після повертаєте з відсотками, і забираєте своє майно.

Ознайомившись з цими видами ви будете приблизно представляти, що взагалі відбувається на банківському ринку. Це звичайно не всі види, але ми вирішили, що їх досить для першого знайомства.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99