Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Взяти кредит готівкою

Автор: Vladislav
11.12.2016 20:58

Грошові кошти можна взяти в борг у банківських організацій. За це вони візьмуть з позичальника відсоток за користування грошима. Процентна ставка у кожної організації різна. І умови надання кредиту різні. Розглянемо, як взяти кредит готівкою.

Що потрібно

Щоб оформити кредит готівкою, потрібно вибрати банківську установу і подати заяву на кредит готівкою. Це можна зробити через інтернет, знайти офіційний сайт kreditmarket.ua і заповнити анкету. Після розгляду анкети співробітники організації зв'яжуться з майбутнім позичальником і він зможе отримати швидкий кредит онлайн.

Також можна звернутися і в банк. Після того як банк схвалить позику. Потрібно особисто прийти в офіс і представити необхідні документи для оформлення кредиту. Список документів буде залежати від виду кредитного продукту і суми позики.

Що враховується при розгляді заявки

Всі банківські установи при розгляді заяви враховують дохід майбутнього позичальника. Чим більший дохід, тим більше можна взяти в борг у кредитора. Фінансовий стан позичальника грає велику роль в отриманні кредиту. Так як клієнт може запросити велику суму в борг, а його щомісячного доходу не вистачить, щоб оплатити боргове зобов'язання перед кредитною установою. Отже, перш ніж вказувати необхідну суму по кредиту, позичальникові потрібно оцінити своє фінансове благополуччя.

Так само враховується кредитна історія клієнта. Якщо позичальник є недобросовісним виконавцем своїх боргових зобов'язань перед різними кредитними установами. Те банк відмовить у видачі кредиту готівкою.

Швидке отримання грошових коштів

Потрібні гроші терміново і швидко, то можна скористатися експрес-позикою. Заявка розглядається дуже швидко. Зазвичай такі кредитні продукти видають під високі відсотки.

Що робити якщо банки відмовляють в видачі позики

Якщо кредитні установи відмовляють в звичайному кредиті. То можна спробувати оформити кредит під заставу власного майна позичальника або кредит з поручителями.

Якщо позичальник знайде фінансово благополучного поручителя, то він буде виступати додатковим гарантом в випадки не виплати боргового зобов'язання. Якщо позичальник не буде погашати свої боргові зобов'язання перед банком, то цей борг автоматично переходить до поручителя.

Так само і з заставою майна. При відмові позичальника виконувати взяті кредитні зобов'язання, кредитор може конфіскувати заставне майно в рахунок погашення боргу за кредитом.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99