Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит через інтернет. Міф чи реальність?

Автор: Vladislav
04.12.2016 12:52

У сучасному світі послугою кредитування користуються багато. Але часу в добі катастрофічно мало. А щоб оформити кредит і вивчить умови контракту, треба сходити в банк. Банки вирішили цю проблему. Сьогодні можна отримати кредит, використовуючи інтернет. Це зручно і вигідно для обох сторін. Клієнт економить час, а банк отримує клієнта.

Що ж потрібно зробити, щоб отримати позики? Спочатку потрібно визначитися з банком, де є бажання взяти гроші в борг. На офіційному сайті банків є опція, де можна заповнити заяву він лайн. Заявку можна відправити в будь-який час, сидячи вдома. У заявці потрібно буде заповнити детально персональну інформацію.

По пунктах заповнюються персональні дані, який рівень доходу щомісяця, контактні дані, інформацію про роботу. Ну і звичайно суму і строк кредиту. У деяких банках потрібно вказати дані паспорта, наявність закордонного паспорта і посвідчення водія.

До речі, на сторінці http://personalbanker.com.ua/o-kreditakh ви можете дізнатися багато цікавої та актуальної інформації про кредити.

Далі співробітник банку розглядає заявку і зв'язується з клієнтом за контактними даними, щоб призначити зустріч з клієнтом у банку. Особиста зустріч обов'язкове. Поки банки не вийшли на той рівень, щоб оформити кредит без контакту з клієнтом. Але вже така можливість, як оформити заявку он лайн, величезний плюс. Хороша можливість заощадити час. У банк необхідно надати всі необхідні документи.

Після того як буде проведена звірка достовірності даних у заявці, банк оголосить рішення про видачу кредиту. Кредитний калькулятор, який є на офіційному сайті банку, допоможе розрахувати всі параметри кредиту. Скориставшись цією послугою, можна заповнювати заявку на кредит. Якщо банк приймає рішення на користь клієнта і погоджується на видачу кредиту, потрібно буде знову відвідати банк і ознайомитися з умовами кредитного контракту. І підписати його.

Можна зробити висновок, що оформлення заявки таким чином, зручна можливість, якою користуються багато.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99