Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Беззаставний або заставний кредит готівкою. Що вигідніше?

Автор: Vladislav
03.12.2016 00:13

Вибрати вигідні умови кредитування, щоб щомісячний обов'язковий платіж був посильним і не надто «схуд» сімейний бюджет – головна задача будь-якої людини, яка поставила собі за мету взяти кредит на ті чи інші цілі. При вивченні ринку надання таких послуг позичальник в першу чергу стикається з питанням, який же кредит взяти краще: із заставою або без нього, адже перший зазвичай має більш лояльні умови, а другий взяти на порядок швидше і простіше.

Беззаставний кредит

Це – найпоширеніший вид кредиту, який часто надають фінансові організації. Саме його прихильниками є велика частина позичальників фізичних осіб, адже при оформленні достатньо лише декількох документів: паспорта, коду, довідки з роботи. Рішення по ньому зазвичай приймається дуже швидко – гроші ви можете отримати вже за 20 хвилин з моменту відвідування банку або іншої фінансової організації, на якій зупинили свій вибір. Більш того, не скрізь від вас зажадають довідку про доходи, тому беззаставний кредит завжди залишиться затребуваним і популярним.

Але, як і всі фінансові операції, дана послуга також має свої недоліки, що полягають головним чином у високих процентних ставках за користування позиченими грошима, а також не надто тривалим терміном, на який вам можуть дати в борг гроші. Незважаючи на це, знайти організацію з цілком лояльними умовами видачі грошей – реально, тому такий вид послуги все ж буде оптимальним, якщо сума потрібна терміново, і вона не надто велика.

До речі, на сайті moneyveo.ua/ru/--bad-credit-history ви можете взяти кредит навіть з поганою кредитною історією швидко та вигідно!

Заставний кредит

Не менш популярний вид, який краще вибрати в тому випадку, якщо сума грошей потрібна досить значна – більше 50 тисяч гривень, і віддати її швидко у вас не вийде. Такі кредити передбачають оформляти під заставу будь-яке коштовне майно, будь воно рухоме чи ні. При цьому ви як і раніше маєте право ним користуватися, але, у випадку, якщо з якихось причин платити кредит не зможете, дане майно автоматично перестає бути вашим і переходить у власність організації, в якій ви взяли кредит. Природно, що чим дорожче буде оцінений заставу, тим більше грошей вам зможуть дати в кредит. Але і термін такого кредиту може досягати 10-15 років. Завдяки цьому сума, що належить до сплати за кожен місяць, не буде сильно бити по кишені», тому проблеми з виплатами таких кредитів, особливо в осіб фізичних, виникають досить рідко.

Видається найчастіше і той, і інший кредит готівкою в Україні. Наша країна в цьому аспекті ще трохи відстає від ряду інших європейських країн, де подібна послуга в переважній більшості своїй передбачає видачу кредитних коштів на банківську картку або рахунок. У нас же поки люди воліють готівку, так як це для багатьох на порядок зручніше, ніж «безнал».

Підсумовуючи, можна сказати, що прийнявши рішення взяти грошей у борг у профільній організації, прорахуйте, скільки вам потрібно грошей, на який строк, і на які відсотки ви готові погодитися. Якщо ж сума невелика і потрібна на нетривалий термін, оформляйте швидкий беззаставний позику, якщо ж грошей потрібно багато і надовго, тоді краще вибрати кредит із заставою.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99