Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит готівкою

Автор: Vladislav
27.11.2016 01:16

Кредит готівкою являє собою практично звичайний кредит, який надається банками і небанківськими кредитно-фінансовими організаціями під процентну ставку від 30 до 60% у рік, але з невеликою особливістю. Під цією особливістю розуміють те, що кредит готівкою не надходить на рахунок в банку, а безпосередньо на руки позичальника. Іншими словами, позичальник отримує живі гроші, а не цифри на рахунок.

Природно, у даного типу позики є як вигідні сторони, так і негативні. Беззаперечний плюс полягає в тому, що ви не повинні повідомляти позичальника про те, куди саме ви витратите отримані в кредит гроші. Це головна відмінність даних кредитів від подібних позик. Адже ті видаються банками на певні цілі. Другий плюс – це час. Кредит готівкою можна отримати дуже швидко. Однак даний плюс має зворотний бік у вигляді мінуса. І він полягає в тому, що швидкість надання висока в силу незначних суми. Маленька сума – менше чекати оформлення.

Також значним мінусом є високий відсоток. Крім цього, відсотки по позиці починають нараховуватися з того моменту, коли позичальник фактично одержав гроші. Навіть якщо ви не використовували їх в день його отримання.

До речі, по ссылке ви можете подати заявку на кредит онлайн на найвигідніших умовах.

Кредитна угода може укладатися банками і небанківськими кредитно-фінансовими організаціями та з фізичними особами, і з юр особами. Договір набуває чинності в момент його підписання.

Кредити готівкою можуть бути двох видів: процентними і безпроцентними. Якщо договір першого виду, то відсоток вказується у кредитному договорі. У тому випадку, якщо такої умови немає, то процентна ставка визначається згідно з даними Національного банку. Другий вид позик зустрічається досить рідко, так як банки не дуже хочуть упускати можливий дохід.

Суттєвою особливістю позики готівкою є те, що якщо в договорі не немає пункту, що вказує час, коли кредит повинен бути сплачений, то виплата здійснюється до повного розрахунку. Борг повинен вважатися виплачений при погашенні всього кредиту будь-яким способом, зазначеним у кредитному договорі. У більшості випадків, це переказ грошей на рахунок позикодавця. Дострокове повернення кредиту дозволяється виключно лише з дозволу позичкодавця.

Але не слід забувати, що кредит готівкою – це той же кредит. І тому, якщо умови укладеного договору будуть порушені, то до позичальнику з боку банку можуть бути застосовані певні санкції. Найчастіше, це штрафи і пені, але може бути і збільшення відсотків по кредиту.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99