Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Швидкі позики через інтернет

Автор: Vladislav
20.11.2016 11:34

Найбільш зручним і швидким способом взяти гроші в кредит є кредит, оформлений за допомогою інтернету. Сьогодні фактично кожен громадянин має ймовірність отримати грошові кошти через інтернет - ресурси. Дана послуга надає можливість позичальнику скористатися кредитними коштами відразу після оформлення заявки на сайті кредитної організації. Для цього заповнюється клієнтом представлений на сайті кредитний договір і надається набір необхідних документів. Після перевірки даних позичальника кредитні кошти надходять на його кредитну картку або банківський рахунок.

Мікрофінансові організації надають інтернет - ресурси, за допомогою яких позичальник зможе, не виходячи з дому, подати заявку на онлайн кредит на сайті Ccloan.kz. Плюсом такого способу кредитування є отримання грошей протягом одного дня. Такий варіант підходить тим, хто хоче взяти в кредит невелику суму грошей на короткий строк. Однак нарахування відсотків на отриманий позику, відбувається щодня. Так що чим коротше термін кредитування, тим менше переплата по кредиту.

Ще одним методом отримання швидкого позики через інтернет є звернення до приватних брокерів, які пропонують кредити як дрібні, так і на більші суми. Для швидкого оформлення позики посередники вимагають наявність паспорта з підтвердженням факту проживання позичальника за місцем отримання кредитних коштів. Причиною відмови в отриманні позики у приватних посередників можуть стати: погана кредитна історія або наявність у позичальника простроченого неоплаченого кредиту. Вибираючи брокера для швидкого оформлення позики, рекомендується дізнатися про його репутації на ринку кредитування.

Незважаючи на всі позитивні сторони кредитування в мікрофінансових організаціях або у приватних посередників надійніше і вигідніше звернутися до банківської установи. Більшість великих банків пропонують позичальникам отримати кредит готівкою через офіційний онлайн-банкінг або подати заявку на кредитну картку через інтернет. Процентні ставки по позиках у банках набагато нижче, ніж у приватних компаніях і вибір кредитного продукту повністю залежить від побажань позичальника.

Інтернет є не тільки простір для реалізації безлічі можливостей, але і величезне поле для шахрайських дій. Так що до всіх пропозицій про інтернет-кредитування рекомендується ставитися обережно і довіряти тільки офіційним і відомим кредитним установам, які проводять свою діяльність в рамках закону.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99