Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тендерний кредит для участі в аукціонах з держзакупівель: швидко, зручно, вигідно

Автор: Vladislav
19.10.2016 11:17

Тендерний кредит - можливість отримати необхідні фінанси швидко і без застави. Учасники тендеру, які бажають стати виконавцями держзамовлення, згідно з чинним законодавством зобов'язані підтвердити засновникам можливість виконання заявки. Підтвердження є готівкові кошти, які беруться з обігу своєї компанії або виходять у фінансовій установі, як тендерний кредит. Два останніх слова не мають під собою ніякої юридичної підгрунтя, існуючи тільки в мовному побуті фінансистів. Говорячи грамотним фінансовим мовою, тендерний кредит - це банківська послуга, мета якої - виконання конкурсної заявки. Такий позику підтверджує платоспроможність організації, яка бере участь в торгах.

 

Використовується він на аукціонах держзамовлень, коли підприємство не в змозі, з об'єктивних обставин, скористатися власними фінансами, необхідними для участі в торгах. Довести свою платоспроможність вкрай необхідно, це дозволить отримати вигідне замовлення. Часто відбувається так, що у організації є всі складові для виконання держзамовлення на відмінному рівні, але немає фінансових ресурсів, що підтверджують це. Тут без тендерного кредиту не обійтися. Трапляється й таке, що компанія бере участь не в одному, а відразу в декількох аукціонах. Забезпечувальний внесок, який компанія вносить, заморожується. Де знайти той же внесок для іншого аукціону, проведеного в один і той же час? У таких випадках теж приходить на допомогу тендерний кредит.

До речі, вас можуть зацікавити госзакупки обучение ви можете пройти на сайті tv-bis.ru.

Існує кілька видів такого роду кредиту:

  • одноразовий;
  • з відновлювальною кредитною лінією.

Перший вид видається позичальникові, щоб той міг витратити фінанси на один конкретний аукціон. Видається на три місяці. Другий вид кредитування - поновлюваний, видається позичальникові на рік для того, щоб він міг брати участь відразу в декількох конкурсах. Різниця між цими двома видами в ставці - за одноразовим вона менше.

Чим відрізняється тендерний від інших видів кредитування? Швидкою процедурою отримання, мінімальною кількістю потрібних документів, що дуже важливо для участі в держзамовлення - найбільших і вигідних. З моменту подачі документів на його отримання проходить не більше тижня. Цим видом кредитування активно користуються не тільки для участі в аукціонах на держзамовлення, а й для оформлення актів виконаних за договором послуг. І ті й інші мають на увазі участь в торгах. Тендерному кредиту є сьогодні гідна заміна - тендерна гарантія. Видається теж банком. Такого роду гарантія - запорука банку, що підтверджує факт того, що компанія, яка виграла тендер, бездоганно виконає свою роботу.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99