Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тихіше їдеш, далі будеш: на який термін краще робити внесок

Автор: Vladislav
06.10.2016 23:01

Побите твердження про те, що гроші повинні працювати, все ще працює. Добре, якщо ви при цьому є фінансистом і знаєте всі тонкощі інвестування, здатні принести вам дохід з вкладених грошей. Якщо ж ваші знання далекі від фінансової області, то найбезпечнішим і оптимальним для вас буде банківський вклад, який не тільки збереже накопичені кошти, а й кілька примножить їх.

Банків нині в країні розвелося багато, і кожен з них прагне розширити свою клієнтську базу, як можна більше, пропонуючи різні привабливі умови для вкладів. Самі депозити при цьому можуть бути відкриті як на короткий термін, так і на тривалий час.

За рахунок того, що банки люблять довгострокове співробітництво, то ставки за вкладами на термін понад рік завжди будуть вище. Наприклад, в середньому ставка за вкладом короткострокового депозиту становить 6,64%, а за вкладом на довгий період часу вона вже виростає до 10,42%. Крім терміну, розмір процентної ставки за депозитом знаходиться в прямій залежності від суми, яку ви довіряєте на зберігання банку: чим більше сума, тим вище ставка.

Друзі сайту: вас може зацікавити цена на гайки, якщо ви хочете придбати собі якісні гайки найближчим часом.

Отже, для того, щоб переконати вас стати довгостроковим клієнтом, банки сьогодні пропонують всілякі бонусні програми. До цих програм відносяться: нарахування відсотків на відсотки (капіталізація), кредитування під суму вкладу і т.д. Безсумнівним бонусом стало і те, що банки відходять від практики стягування штрафних санкцій з клієнта, який вирішив забрати гроші достроково, що мало місце раніше. Так, ще не так давно при перериванні договору довгострокового депозиту власником грошей банки карали його тим, що урізали відсотки за вкладом і накладали штрафи. Існували й такі договори, в яких прямо прописувався заборона на дострокове розірвання договору. Все це не могло привести до того, що громадяни не поспішали нести свої заощадження в банк на довгий термін, а воліли короткострокові депозити.

В кінцевому рахунку, рішення завжди залишається за вкладником.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99