Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредити: особливості та переваги

Автор: Vladislav
14.09.2016 16:28

З будь-якою людиною може трапитися ситуація, коли його сімейний бюджет не витягує щомісячний кредитний внесок за авто. Причин для цього - маса і трапитися таке може з кожним.

Перше що приходить людині на розум - зайняти у родичів, друзів або колег. Можливо, цей варіант не такий уже й поганий, але в окремих ситуаціях. До того ж це може загнати людини в ще більші борги.

Якщо Ви брали кредит під заставу авто, то Ви можете віддати машину банку або перепродати, через той же банк, відповідний автосалон, і віддати банку виручені за продаж гроші. Цілком реально зараз «переуступити» такий кредит, тобто переоформити кредит і машину на покупця через банк. В цьому випадку ви втрачаєте Ваше авто і, швидше за все, ті гроші, які сплатили по кредиту до цього.

Давайте розглянемо способи за допомогою яких можна і за кредит заплатити і авто не втратимо. Один з перших варіантів - взяти простий споживчий кредит, щоб повністю або частково погасити кредит за авто, але оформити його буде складно, адже на Вас один вже «висить». Врятувати тут можуть експрес-кредити, які дають без особливих вимог до позичальника, або кредитна карта. Але допоможуть вони тільки в тому випадку, якщо фінансові проблеми тимчасові, наприклад, Вам просто затримали зарплату, а свою кредитну історію Ви не хочете псувати. Це перше, що спадає на думку людині, але останнє, що варто скористатися на ділі, адже в цих випадках процентна ставка по кредиту висока

Варто зазначити, що на сайті https://topcredit.org.ua/ ви можете отримати хороший кредит з ймовірністю 80-90%!

Насправді цілком можливо домовитися з банком про реструктуризацію - перегляд кредиту, це може бути:

  • - Збільшення терміну кредиту;
  • - Кредитні канікули, довжиною від 3 до 12 місяців;
  • - Зниження процентних ставок.

Останній варіант є менш імовірним. Все ж банку доведеться нести втрати у відсотках.

Не менш популярна зараз програма рефінансування. Суть досить проста: візьми новий кредит, щоб погасити старий. Цей варіант по-своєму може бути вигідний, по крайней мере, Ви збережете авто, якщо оформите кредит без застави, а якщо постаратися - можна знайти і більш вигідні умови кредитування, ніж у Вас на даний момент.

Насправді варіантів не мало, варто тільки вибрати найбільш підходящий, враховуючи Ваше фінансове становище.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99