Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Повернення грошей за кредитом

Автор: Vladislav
14.09.2016 16:24

Багато людей, які беруть кредит без довідок і поручителів, не читають договори, що укладаються між ними і банками. Але, якщо все-таки дуже уважно вивчити текст договору, то ви побачите, що банки нав'язують свої умови, які часто суперечать законодавству України. Тоді можна повернути деяку суму грошей.

Мається на увазі певний пункт в договорі - про оплату комісії за обслуговування вашого банківського рахунку, а це є незаконним. При оформленні в банку кредиту, вам відкривають банківський рахунок. Він потрібен не для того, щоб переводити туди кошти, знімати їх, або отримувати певний прибуток. Тому для обслуговування рахунку, банк не докладає абсолютно ніяких зусиль. А ось плата за це досить висока. Наприклад, при щомісячному платежі 3500 гривень, плата за обслуговування рахунку може досягати до 2500 гривень щомісяця. Розмір плати за утримання рахунку прямо залежить від розміру взятого кредиту і від політики самого банку.

Тому кошти, які ви заплатили за обслуговування рахунку можна повернути зовсім законним методом. Для початку необхідно звернутися до спеціалізованого центру з повернення банківських комісій. У таких центрах працюють фахівці з величезним досвідом. Також можна звернутися за допомогою до юриста, але більшість юристів не мають взагалі ніякого досвіду в подібних справах, тому суд може постійно повертати всі документи по вашій справі на доопрацювання, і в такому випадку юрист навряд чи вам допоможе, в той час як спеціальні центри майже у всіх випадках «вибивають» ваші гроші.

До речі, на сайті https://groshivsim.com/ можна отримати кредит до 15 тисяч гривень готівкою на хороших умовах.

Після звернення в центр допомоги повернення комісій, ви повинні написати довіреність для ведення вашої справи, і залишаєте все це справа на півроку, за вас довше все зроблять юристи центру допомоги. Великим мінусом звернення в такі центри, є їх дорогі послуги, в порівнянні з послугами юристів. Але потрібно враховувати, що витрати по судових витрат будуть частково повернуті.

Тому варто все для початку дізнатися і пройти консультацію в центрі повернення комісій. В основному консультація проводиться безкоштовно. Спеціаліст центру докладно розповість, що ви можете повернути, і точно розрахує суму, які ви могли б зажадати від банку. І розповість, скільки вам необхідно буде заплатити за послуги центру. Якщо вас влаштують умови, тоді потрібно буде заплатити вартість експертизи і завірити нотаріально довіреність для центру допомоги по поверненню банківських комісій. Експертиза займає близько 10 днів. Потім вам поступить дзвінок і скажуть, що справа розпочато і вже, тоді потрібно буде, сплатить всі послуги центру допомоги. Ціна послуг залежить від суми, яку повинні вам повернути, чим вище сума повернення, тим відповідно вище ціна послуг юристів центру.

Потім необхідно почекати. Спочатку лист з вимогою про повернення грошей передається в банк, потім банк повинен відповісти протягом 1 місяця, потім ваша справа перейде до суду і тоді суддя призначить дату слухання. Все це займе приблизно 4 місяці. Потім пройде слухання. Якщо представник банку не буде присутній на засіданні, тоді слухання перенесуть. Тому вся процедура займе не менше 6 місяців.

Потім юрист центру повідомить вам про прийняття позитивного рішення, і що лист з вимогою повернення грошей відправлено в Центробанк, і вже через 1 місяць ви отримаєте свої гроші назад.

Також в таких справах є і деякі особливості, наприклад, банк, почне пропонувати вам піти на мирову і запропонує повернути вам гроші тільки за обслуговування рахунку. В такому випадку ви повинні знати про те, що гроші повертаються разом з відсотками за їх користування, і цей відсоток досить не маленький.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99