Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати кредит для відкриття малого бізнесу

Автор: Vladislav
04.09.2016 16:28

Якщо хочеться працювати на себе, отримувати результат, рівний витраченим зусиллям і займатися цікавою справою, можна відкрити свій малий бізнес. Це вигідно ще й через сучасну економічну політику України. Уряд зацікавлений в успіху бізнесменів та намагається всіляко їх заохочувати.

Зрозуміло, для того, щоб почати свою справу, необхідний стартовий капітал. Якщо власних грошей недостатньо, має сенс звернутися за кредитом в банк або в Центр розвитку підприємництва.

Перед зверненням за коштами потрібно вивчити вимоги, які зазвичай висуваються банком до позичальника. По-перше, необхідно мати хорошу кредитну історію. Відсутність прострочень по платежах або конфліктів з банком виставляє прохача у вигідному світлі. По-друге, потрібно створити бізнес-план. Цей етап дуже важливий, адже банківські фахівці можуть відмовити у видачі кредиту, якщо вважатимуть план занадто ризикованим. По-третє, відіграють роль вік, прописка і сімейний стан початківця бізнесмена. Більш лояльно банки ставляться до людей приблизно 30 років, які перебувають у шлюбі.

Далі можна звертатися в банк. Довідка про доходи, наявність у власності майна і (при необхідності) готовність знайти поручителя роблять згоду банку досить імовірною. Правда також варто почитати відгуки про банк на сайті http://procrediti.net, адже велика кількість незадоволених клієнтів може свідчити про внурішні проблеми конкретного банку.

Важливо знати, що певним видам бізнесу не надається фінансова підтримка. Це ті галузі, які можна вважати нестабільними: нотаріальні організації, страхування, діяльність ріелторських фірм.

Зазвичай банки не видають малому бізнесу кредити розміром понад три мільйони гривень. При цьому 14-18% річних і термін до трьох років - досить хороші умови.

При відмові банку через недостатньо високу вартість майна допоможе гарантійний фонд. Сплативши його послуги, можна отримати поручителя перед банком.

Шанс отримати згоду на співпрацю від банку підвищується, якщо знайти хорошого брокера. Він дасть гарантії по своїй роботі і запропонує найбільш вигідні програми кредитування.

Запропонована схема - не єдиний варіант отримання грошей. Наприклад, якщо немає потреби у великій сумі, можна звернутися за споживчим кредитом. Документів для нього потрібно менше, ніж для кредиту на відкриття малого бізнесу, а отримати можна 500-700 тисяч гривень.

Центр розвитку підприємництва швидше за все видасть кредит. Він не так вимогливий, як будь-який банк, але річні відсотки у нього набагато вище.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99