Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Корисна інформація про кредитну картку

Автор: Vladislav
21.08.2016 11:08

Напевно, кожен, кому доводилося брати кредит в банку, стикався з привабливою пропозицією банківських службовців взяти кредитку просто так, а раптом знадобиться. На жаль, знаходиться чимало людей, які погоджуються на таку провокацію. Адже вони наївно вважають, що якщо карту не використовувати, то заборгованості природно не буде. Позичальник навіть не підозрює, що за обслуговування його кредитної картки нараховуються тарифи, утворюється заборгованість, на яку в свою чергу нараховується штраф за несплату.

Як правило, в обов'язки банку входить повідомлення позичальника про заборгованість за допомогою СМС. Така послуга називається мобільний банкінг, підключається клієнту з його згоди і природно є платною. Але навіть при наявності мобільного банкінгу та оплати за нього банки не завжди інформують клієнта про яка виникла борг.

Друзі сайту: ви можете придбати якісні водовідвідні лотки в спеціалізованих магазинах, пример - standartpark.ua.

Майте на увазі, що поповнюючи рахунок через термінал, ви не застраховані від несвоєчасного потрапляння грошей на рахунок, тобто вони можуть затриматися на кілька днів. До виникнення заборгованості може призвести збій в роботі банкомату. Найкраще, якщо платіж буде внесений заздалегідь, причому з обов'язковим збереженням чека.

Не слід спокушатися, що з погашенням боргу кредитку можна просто викинути або тримати при собі. У вас може виникнути заборгованість, оскільки в документах банку ви є власником картки. Тому погасивши залишок по кредиту, ви повинні здати карту в банк. При цьому обов'язково напишіть заяву щодо закриття рахунку, а банк повинен видати вам відповідну довідку. Саме така довідка зможе стати доказом у разі вимоги банку сплатити заборгованість по кредиту або обслуговування карти. Простежте, щоб вашу кредитну картку розрізали навпіл у вашій присутності.

Після закінчення терміну дії кредитної картки ви повинні подати заяву, щоб банк не почав перевипуск карти і ваш рахунок був закритий. Причому дана заява потрібно написати за півтора місяці до того, коли настане дата, зазначена на карті.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99