Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Отримання позики під заставу ПТС: плюси послуги

Автор: Vladislav
22.07.2016 16:19

Щоб оформити заставу транспортного засобу, автовласник ПТС повинен написати відповідну заяву в ломбарді, пред'явити паспорт, паперу, які свідчать про права власності на ТЗ.

Сучасний ринок кредитування пропонує безліч варіантів автозастав. Один з найбільш поширених способів - звернення в банк. Але на практиці ця методика пов'язана з деякими складнощами. Не всі фінансові структури готові надати кошти під заставу машини в короткі терміни. Досить часто процес затягується на тиждень, а то і довше. При цьому автомобіль доводиться залишати на парковці заставодержателя, що вкрай незручно. Подібні мінуси банківських кредитів під заставу авто стали причиною формування додаткових вимог ринку до області послуг. В результаті з'явилися термінові позики.

Новий сервіс дозволяє отримати необхідні кредитні кошти і продовжувати використовувати автомобіль. Подібна послуга вважається неймовірно вигідною і зручною. Адже машина є не тільки засобом для пересування, а й майном, яке може стати інструментом для заробляння грошей при виникненні гострої необхідності.

Ключові переваги позики під заставу ПТС

Подібну послугу пропонують багато компаній. Оформивши авто заставу під ПТС на сайті http://невададеньги.рф, клієнти отримують наступні безперечні переваги:

  • можливість використання заставного транспортного засобу;
  • максимально оперативне укладання угод;
  • відсутність необхідності збору та заповнення величезної кількості документів;
  • широкі можливості по термінах кредитування - останні варіюються від 1 дня до 12 місяців;
  • швидка видача готівки, що здійснюється в касі підприємства після підписання угоди.

Тонкощі оформлення автомобільної застави

Щоб оформити заставу транспортного засобу, автовласник ПТС повинен написати відповідну заяву в ломбарді, пред'явити паспорт, паперу, які свідчать про права власності на ТЗ. Експерти, що працюють в подібних компаніях, здійснюють повну перевірку машини. Всі технічні процедури проходять швидко і без особливих незручностей. Чудовий рівень обслуговування сприяє оперативному та безпечному отримання грошей.

Багато автовласників побоюються давати автомобіль під заставу вважаючи, що ломбард занизить його вартість. Ці страхи безпідставні. Практично всі провідні автоломбарди готові надати близько 90 відсотків коштів від повної ринкової ціни. Все залежить від стану машини, її марки і моделі. Більш детальну інформацію можна отримати, відвідавши сайт компанії.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99