Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит під заставу квартири

Автор: Vladislav
17.07.2016 14:26

Часто банки при видачі великих сум кредитів беруть в заставу нерухомість. Причому, куди будуть витрачені позикові кошти, банківські заклади не цікавить. У всьому світі практикують такий спосіб видачі кредитів, де банки отримують мінімальний ризик. Адже якщо клієнт вчасно не поверне позику, квартиру можна буде продати за аукціонною ціною і банк зможе компенсувати всі свої витрати.

 

Це стосується не тільки тих випадків, коли кредитні кошти видаються під заставу вже існуючого нажитого нерухомого майна. Наприклад, при придбанні будинку або квартири, так само можна взяти кредит. Але для цього укладається договір, який дає право кредитору вилучити нерухомість в разі, якщо позичальник не буде виконувати взяті зобов'язання. Тому, при бажанні оформити кредитні кошти в рахунок застави квартири, що купується або будинку приготуйтеся виконувати умови, які обумовлені в договорі.

Що потрібно знати при взятті кредиту під заставу нерухомості?

При видачі кредиту під заставу, який можна отримати на сторінці http://money-samara.ru/uslugi/kredit-pod-zalog-nedvizhimosty, банки та інші фінансові установи видають грошову суму, яка набагато менше ринкової вартості нерухомого майна. Це робиться з тією метою, щоб в разі при невиконанні клієнта договірних умов, банківське заклад не залишиться в програші.

Перед тим як звернутися за оформленням і видачею кредиту під заставу в Мегакредіте, всю технічну і правовстановлюючих документацію упорядковують. Якщо квартира не приватизована, кредит під її заставу отримати сьогодні неможливо. У нерухомого майна повинен бути господар, який буде представлений в якості позичальника.

На сьогоднішній день існує безліч різних юридичних агентств, які беруться допомогти громадянам в найкоротші терміни стати офіційними власниками нерухомості і мати можливість закладати своє житло під заставу.
Умови кредитування, які потрібно знати.

Укладаючи договір позики замість під заставу нерухомості, можна сподіватися на лояльні умови кредитування і невеликі відсотки. Не забувайте проконтролювати в договорі той пункт, в якому боржнику дозволено користуватися заставним майном. Якщо виплачуючи кредит, Вам стала відома інформація, в якій банківська заклад змінив умови кредитування в кращу сторону, можна здійснити перекредитування.

Застава частки нерухомості
Якщо люди, що проживають в одній квартирі мають законну частку житлоплощі, вони також мають право взяти кредит під заставу свого нерухомого майна.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99